05 august 2012

Aftenens godnatbillede(r)

Dagens visit til lille Danmark i St Katherine's Docks gik ud paa at se noget haandbold. Det var den dersens forvirrende kamp, hvor Danmark havde byttet bluser med Croaterne... Det skulle de ALDRIG have gjort!


Besoeget gav dog pote, for de danske guldvindere troppede op for at vise deres medaljer frem. Det var noget publikum kunne lide og helt aerligt, saa var det sgi da lidt specielt, efter vi havde set den fantastiske kamp paa fjernsyn inden vi tog hjemmefra. Det var godt nok en fantastisk kamp, skoent jeg aerligt indroemmer mit hjerte heppede paa Englaenderne. 


Gulddrengene blev sejlet ind i havnen, eller rettere gennem havnen til fjernsynsstudiet, af den danske soelvmedaljevinder, Fie Udby. Et ret fedt stunt, naar studiet nu engang ligger paa en havn. :) Det var saa sjovt at staa sammen med alle de danske fans og foelge med i kommentarerne om hvem der var hvem. Min veninde havde staaet i koe til den danske poelsevogn og blev overhalet af Prinsesse Benedicte, som fik sig en ristet med det hele. :)

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Tænk, at Benedikte også kan blive fristet af en ristet med det hele.
Uh, det må være spændende at kunne følge det hele så tæt på. Og så er du jo heldig, at vinder englænderne ikke, så kan du jo heppe på danskerne...., og omvendt:)

Jeg synes godt nok, at jeg har set en del englændere få medaljer efterhånden. Så det var godt, at de to seje danske roere kunne snuppe guldet.

Inge sagde ...

Det var en fantastisk dag for dansk rosport i går.. Det ville jeg sørme godt ha oplevet live..
God søndag i London

AagePK sagde ...

Jamen, så var det jo godt, de to knægte kunne give englænderne baghjul: som de dog kunne accellerere! Og hende Fie i midten er godt nok (også) en flot pige!
Benedikte er forresten en rigtig sød pige, der gør et godt stykke arbejde for Danmark, har jeg selv erfaret på nærmeste hold: hun blev spurgt, om hun ville repræsentere DK ved indvielse af Frankfurts filmmuseum "Asta Nielsen", og hun gjorde det så flot. Desværre bliver det ikke altid bemærket herhjemme. Så jeg roser hende, hvor jeg kan komme til det.

Annette sagde ...

Tina, jeg er bare så glad for dig lige nu! Tænk, at du kan holde lidt opdateret med Olympiaden, tak for det.
At der så samtidig følger opdatering med, om hvordan det går med det nye hjem, det gør bare det hele endnu bedre og jeg ser, at der ikke er lang vej igen, før alt er perfekt.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - jeg hepper paa danskere, englaendere og jamaicanere i et vaek og taeller naturligvis samtlige medaljer som "mine". :)

Inge - ja, det var rigtig godt!

Aage - der er ingen ende paa alle de soede piger. :)

Annette - tak skal du have, jeg er da glad for at jeg kan hjaelpe. :)