22 august 2012

Naar man kan se graesset gro

Efter alt det arbejde vi har lagt for dagen her paa matriklen over det sidste lille aars tid, er det dejligt efterhaanden at kunne begynde at se en ende paa arbejdet. Havens struktur har vaeret fuldendt i nogen tid nu og mens mine foraeldre var her i forrige uge, fik min far og min elskede ryddet det sidste overskudsjord vaek, saa jorden var faerdig til plaenesaaning.

Vi havde allerede saaet graes paa knap fem m2 - og det er nu saa langt det kan klippes! For hulen, hvor jeg glaeder mig til at haven kan dufte af nyslaaet graes og hvor er det altsaa paent med lidt groent paa nethinden.


I aftes saaede vi graesfroe i resten af det der skal udgoere vores plaene, saa nu kan jeg begynde at spekulere i hvad jeg skal have i bedene. Vi har stadig nogle urtepotter staaende hos min svigersoester. Monstro ikke hun kunne taenke sig at give afkald paa dem snart, saa vi kan faa dem i jorden.

6 kommentarer:

AagePK sagde ...

Har man så husket at smide en masse eranthis-frø eller ditto knolde i jorden samtidigt? Jeg mener: nu du alligevel var hjemme, og plantecentrene, ja selv brugsen har forårsløg- og knolde til salg har du vel fyldt kufferterne op til vægtgrænsen med haveting, ikk'?
;-)

Lin sagde ...

En rygg av vintergrønt, noe spiselig, masse flotte løkplanter til vårblomstring, litt roser til midtsommer blomstring og Solhatt. Også må man nesten alltid ha litt erteblomster å plukke inn til nattbordet! :)

Ser ut som en veldig koselig bakhage!

Inge sagde ...

Dejligt at se det grønne græs gro, efter den omgang I har været igennem med både hus og have.

Irene sagde ...

Jeg har ved selvsyn konstateret at græsplænens tæthed bliver sporadisk og det bliver direkte proportionalt med antallet af sultne duer, der smæsker sig i dyre græsfrø ...

AagePK sagde ...

Jeg kommer lige i tanker om, hvordan the Beatles i filmen "Help"fik slået deres indendørs græsplæne: og din er jo ikke større, end at du burde kunne profitere af det. Det er noget med et par gebisser, der skal trækkes op, hvorefter de "bider i græsset"!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg har sat erantisfroe i en potte, nu faar vi se om de faar lyst til at gro. :)

Lin - lyder som en dejlig ide. :)

Lin - ja, meget!

Irene - det skal nok blive taet, for jeg bliver ved med at saa. :)

Aage - LOL, ja det kunne vaere man skulle investere i et hoppende gebis. :)