09 august 2012

Aftenens godnatbillede


Aftenens godnatbillede kommer direkte fra Olympic City, hvor vi har haft en helt og aldeles fed dag og en oplevelse for livet.

10 kommentarer:

capac sagde ...

Jeg vidste ikke, at Robert Jacobsen også havde lavet noget i Londond! :D

Sussi.Sussinghurst sagde ...

hva' ka' den dims der?

Tina - omme i London sagde ...

Capac - hmmm... interesting, jeg havde ikke lige set at det lignede hans arbejde. Mon ikke Anish Kapour ville vaere stolt af at blive sammenlignet en af skulturens "greats"? :)

Sussi - den kan minde os om at vi er det eneste sted der har vaeret vaert for de olympiske lege tre gange: 1908, 1948 og 2012... :) http://www.dezeen.com/2010/03/31/arcelormittal-orbit-by-anish-kapoor/

AagePK sagde ...

Jeg glæder mig sådan til i aften, når DR-2 sender noget af det bedste OL: Edina og Patsy indtager banerne! Især Patsy er jeg helt vild med, absolutely fabulous, that Joanna!

Sussi.Sussinghurst sagde ...

OOOOm forladelse, jeg troede at det var en slags kørende forlystelse, vandruchebane uden vand, eller sådan noget... men hvad ved bønder om agurkesalat.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg tror jeg er det eneste menneske i verden der bare ikke har nogen fidus til "Absolutely Fabulous". :)

Sussi - ja, gider du lige. :)

capac sagde ...

Nå, Robert eller Kapour - genbrug af skrot er godt! Men ikke nødvendigvis kønt... :D

AagePK sagde ...

Men Joanna Lumley er nu en sød pige. Sjovt nok fik jeg et ekstra gensyn med hende: tysk tv sendte James Bond-film, med George Lazenby: On her Majesty's request, hvis jeg husker ret: Joanna spiller en pige, der ikke kan tåle kålrabi, og som derved er havnet i Blofeldts kløer.
Jeg mener tydeligt at kunne se symbolikken i den statye/installation: de tre pinde ved siden af er tallet 3, resten står for OL's mangfoldighed, og det hele kan pilles ned til genbrug, et koncept, som OL støtter ekstra meget i år, og som den danske kvindelige chefdesigner har fået en speciel OL-nål for, ikk'? :-)

AagePK sagde ...

On her Majesty's Secret Service, sorry.

Tina - omme i London sagde ...

Capac - gu' er den nutte', men kjoen er den sgutte!

Aage - uden tvivl. :)