11 august 2012

Et flyvende besoeg

I loebet af de sidste par uger har vi vaeret saa priviligerede at vi har haft flere af vores naereste og kaereste paa visit. Alle besoegene har synes utroligt korte, til trods for at to hold faktisk var her i naesten en uge hver. 

Nu vores have begynder at ligne en have, har vi ogsaa faaet flyvende besoeg og nej, det er ikke Mr Foxy der har faaet et spark saa han floej gennem haven, skoent det har vaeret taet paa. Han deponerede en ordentlig klat raeveefterladenskaber midt paa koekkentrappen. Min elskede var ikke imponeret!


Det flyvende besoeg er af denne lille spurveudseende fugl, som jeg tror maaske er en lille ung guldspurv, men alligevel synes jeg ikke helt den har det rigtige moenster for at blive til en guldspurv.


Hvad end det er for en, saa er den yderst velkommen og jeg skal nok faa noget fuglefodder strammet an til at lokke den tilbage igen og igen.

I morges floej det seneste hold gaester hjem. Vi har haft saadan en dejlig og oplevelsesrig uge med dem og glaeder os til de kommer tilbage igen, forhaabentlig snart. Vi har stadig en enkelt gaest i vente inden for de naeste par uger. Jeg glaeder mig allerede. :)

8 kommentarer:

Per Teilmann sagde ...

En ung Rødhals har du haft besøg af, ud over alle dine OL-gæster ;-)

AagePK sagde ...

Jeg vil lægge mig tæt op ad Per Teilmann, selv om jeg savner lidt rødt på halen, og så er det svært at se størrelsen i forhold til benlængden. For det kunne jo også være en ung drossel af en slags. Men næbbet er afgørende for spinkelt til en spurv, og slet ikke en gul spurv.

Irene sagde ...

Tina, det er simpelthen en "slædefugleunge" ... ;-)

Irene sagde ...

Og, slædefugle fouragerer på jorden. Læg nogle sten ud på jorden og sørg for at vende dem af og til, så der bliver adgang til bænkebiddere og orm og snegle og dem. Så skal du bare se tilpas slædefugl!

Tina - omme i London sagde ...

Per - tak skal du have, det var faktisk ogsaa den jeg troede det var foerst. Den har saadan et bestemt ansigsudtryk. :)

Aage - aha!

Irene - LOL, det er da det det er; en slaedefugl!

AagePK sagde ...

Det var Dirch Passer, der kaldte den en kommunistisk vintersportsfugl: en rød-kælk; det hed de jo dengang, men det må de ikke hedde mere, det er for tysk, af Rotkehlchen, og det gider man ikke mere i DK.
Ligesom med hestesport: DR annoncerede med OL Dressur i Frestyle! A vaffor en smed? FREESTYLE? Det havde min kone, der har undervist i ridning, og redet konkurrencer, heller ikke.
Det viste sig så at være Grand Prix Kür, som det jo også hedder på engelsk, tysk, svensk, men åbenbart ikke mere på dansk!

Irene sagde ...

Slædefugl blev rødkælken såmænd døbt på Fur af nevø på næsten fire ... Klog dreng! Og så er det jo sådan med danske regler at de ikke gælder for Grønland, Færøerne og Fur. ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - i GUDER!

Irene - nemlig! :)