02 maj 2011

Soed, soedere, soedest

Rapporterne lyder i dag at vi har haft en af de varmeste April maaneder i 350 aar og Maj startede nu heller ikke saa tosset endda.  

Gaarsdagen forgik i svigernes dejlige have med ild i grillen, sol fra oven og tre generationer omkring bordet. Saadan en dag er perfekt til at sidde i haven og nyde et stort glas koldt Pimm's. Pimm's er en let likoer, som blandes med lemonade, is, agurk og frugtskiver. Har du ikke proevet det, saa proev, du fortryder det ikke. Det er lidt soedt, paa grund af lemonaden, men slet ikke sukkerklistret.

Desserten var lidt soedere, nemlig ananas med rom og sukker, grillet i en lille lukket staniolpakke i rigtig lang tid. SLURP, som blev vi forkaelede! Man spiser altid helt fantastisk godt i det hjem!



Aller soedest var nu hovedretten, eller i hvert fald en af dem der noed den. Bebsen er helt vild med at faa et lille ribben at glaske i og kiggede sulten paa det store fad der blev stillet lige ved hendes tallerken. Vi andre fik dog aller naadigst lov at snuppe en enkelt knogle. 

4 kommentarer:

Conny sagde ...

Lyder som en rigtig skøn søndag med det hele, jeg forstå godt du nyder, at være sammen med Bebsen, hvor er hun sød.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - tak, det var det ogsaa og ja, hende har vi vidst vaeret ret heldige med. :)

FUUR. sagde ...

Nu, bliver den lille steg da ikke sødere.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - mon ikke? :)