18 maj 2011

En dag i familiens skoed

Weekenden stod i familiens tegn. Det er meget laenge siden jeg sidst har set fader-familien. Bedsterne paa den side af familien doede i 80erne og det er ganske klart at siden deres begravelser er det meget begraenset hvor mange gange familien har vaeret samlet. Det blev der raadet bod paa i weekenden skal jeg lige love for. Min soede faster havde inviteret samtlige af sine soeskende med maend og koner, samt alt deres afkom, med ditto og adskillige venner og bekendte til en heldagesforestilling paa Paarup Kro, med treretters menu, lidt til at vaadte ganen og alt hvad der sig dertil hoerer. Vi gik ikke sultne fra bordet!

Jeg er saa priviligeret at have en kaempe familie paa begge sider af familien og stamtraeet er langt og bredt - guderne maa vide hvor mange generationer tilbage. En af mine kolleger fortalte i dag at til trods for hun har fire foraeldre, saa har hun ingen bedsteforaeldre (hun er kun 25) og ikke en eneste faetter eller kusine! Det er umuligt for mig at forestille mig hvordan det maa foeles. I loerdags dukkede vi 18 faetre og kusiner op; og det er ikke engang hele flokken!

3 kommentarer:

KirstenK sagde ...

En stor familie er dejligt at have...desværre er min familie og ej heller min mands særlig store...men vi hygger os med dem der er! God dag til dig!

Lene sagde ...

Så dejligt med en stor familie, og vi får på puklen for ikke at have fået flere børn af vores børn. Til gengæld har de 29 kusiner og fætre i alt, så det må de klare sig med :-)

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - det er vel egentlig heller ikke kvantitet det drejer sig om, skoent jeg er heldig nok til at have baade kvanti og kvalitet. :)

Lene - :) hvad brokker de sig over, det er sgi da mange!