29 maj 2011

I taenkeboksen!

For et par uger siden gav vi et bud paa et hus. Buddet blev godtaget og handlen kunne gaa igang. Vi var dog ikke saadan helt 100% sikre paa at handlen faktisk ville gaa istand, da der var et eller andet ved saelgeren som vi ikke var helt overbeviste om. Ergo holdt vi oejne og oerer aabne for at se om vi kunne finde et andet hus vi kunne lide og i loebet af en uge havde min elskede fundet et hus der var meget taet paa perfekt. Saa langt, saa godt - nu havde vi en back up plan, i tilfaelde af vi pludselig solgte vores eget hus.

Det gjorde vi saa i gaar og nu er det alvor. Vi bliver noedt til at vaelge om vi vil koebe det ene eller det andet og listen over plusser og minusser bliver laengere og laengere - men samme laengde for begge huse. Hmmm... sikken et luksusproblem at have, men for hulen, hvor er det svaert at vaelge. Vi taenker videre. Beslutningen skal nok traeffes senest Tirsdag!

13 kommentarer:

Catarina sagde ...

Held og lykke med tænkerriet og god søndag. :)

Anette sagde ...

Hvor er det spændende med hussalget. Dejligt i fik solgt så hurtigt. Ja det må være svært at beslutte hvilket et af husene det skal være. God søndag :)

Anette sagde ...

Hvor er det spændende med hussalget. Dejligt i fik solgt så hurtigt. Ja det må være svært at beslutte hvilket et af husene det skal være. God søndag :)

Eva sagde ...

Det er spændende, hvad det ender med. Uh, det er en stor beslutning.

KirstenK sagde ...

Held og lykke med tænkeriet...Håber i får truffet det helt rigtige valg!

Lone sagde ...

maven Tina, Det er den der ved det! Men jeg vil altså høre mere så du må lige komme og chatte eller .........

FUUR. sagde ...

Jeg kan godt forstå i fik solgt i den fart, godt hus, man kan bare lige flytte ind.
Det bliver spændende, hvordant vi nu skal finde jer.
Du må sende os et kort over staden.
TILLYKKE.

Tina - omme i London sagde ...

Catarina - tak og tak!

Anette - det er i hvert fald ikke bestemt endnu. :)

Eva - meget!

Kirsten - det goer vi helt sikkert. ;)

Lone - jeg er selv ret spaendt paa hvad vi vaelger!

Moar - jeg maa indroemme det kom lidt bag paa os, men fedt, det er det!

Lene sagde ...

Tillykke med hussalget, og nu har I nok besluttet jer for huskøbet også :-)
God pakning ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - over hele hovedet ikke! :)

Sister Bonde sagde ...

Jamen altså, der sker ting og sager rundt omkring i verden. Tillykke og hvorfor? Var det ikke lige soveværelset, som fik en smuk omgang osv. osv.

Donald sagde ...

Jeg måtte bladre lidt tilbage for at opdage hvad der var sket - TILLYKKE med godt salg, som Fuur-konen siger, så er det nok fordi I har et pænt hus, at det går så glat. Og I vælger 100% sikkert det rigtige - der er altid mere end én ting, som er 100% rigtig, og da særligt i en stor storby ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Hov Inger - jeg havde ikke lige set dig. Vi har gjort masser ved dette hus og der skal ogsaa goeres en del ved det nye, men det bliver gjort med det samme. Vi er efterhaanden ret haarde ud i ombygningens kunst. :) Min elskede kan altid se noget der traenger til at blive gjort og saa gaar han igang og det ender med at se ud som om vi altid har gang i noget der aldrig traenger til at blive gjort. :)

Donald - ja, det hjaelper helt sikkert at have huset i en ordentlig stand foer man saelger. :)