31 august 2010

Tilbage i nabolaget

Saa er vi for alvor flyttet ind i det nye kontor og jeg havde med vilje ikke booket noget som helst i min middagspause i dag, da jeg ville tage lejligheden til at gaa paa min helt egen lille lunch time vandring - uden indblanding fra andre!

Turen gik ind gennem the Barbican centre, hvor jeg, som altid, droemte mig til at bo i en af de fede lejligheder i mit yndligskomplex i hele London! Jeg maa se at sanse at faa koebt en lotteriseddel, saa jeg kan komme i naerheden af at koebe mig ind der. Gad vide om man overhovedet kan leje saadan en lejlighed for penge? Oh well, det koster ikke noget at gaa igennem og jeg kan goere det naesten hver dag, hvis det er det jeg vil!

Jeg gik videre op til Whitecross Street Market, hvor gadekunsten er blevet til en kaempe udstilling med billeder saa vel som installationer - ud over det hele!

Hvordan kan man andet end at elske saaan en mur? Den er sgi da skaeg!

Uanset hvor jeg kiggede hen fik jeg oeje paa nyt - og tit paa begge sider af hjoernet!

Nogle ting er mere specielle end koenne...

Mens andre er traditionelle i al deres utraditionelhed (nyt og saerdeles brugbart ord!)

Flere steder er der adskillige stykker kunst paa hver vaeg og som du maaske kan se til hoejre i billedet for neden (en lille hvid kasse), er der et lille skilt for hvert stykke kunst, hvor der staar navn, titel osv.

Toejet paa toejsnoren var ikke helt i proportioner, men det blev de jo ikke kedelige af. BHen var godt nok den stoerste jeg har set til dato!

Logoet paa den roede plakat her er fra skattefar og den afdeling der hentydes til er "The Department for Work and Pensions". :)

For saa lige at saette prikken over i'et, saa fik jeg naturligvis min yndlings lunch fra markedet. Er der noget at sige til at jeg er glad for mit nye kontor?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det nye kontor vil sikkert komme os besøgende til gode fremtidigt - dejlige fotos allerede nu :-D

Tina - omme i London sagde ...

:) mon ikke det goer...