10 august 2010

Lidt hyggeligt...

For hulen, hvor har det bare regnet i dag og jeg maa indroemme jeg synes det har vaeret lidt hyggeligt. Temperaturen er perfekt og saa laenge man liige husker en paraply og noget ordentligt fodtoej gaelder det bare om at nyde. :)

8 kommentarer:

Irene sagde ...

Fat picture!

Eva sagde ...

Vi får vist også en skylle i dag. Jeg vil huske regntøjet, fodtøjet og det gode humør. God onsdag.

KirstenK sagde ...

Her regner det også, egentlig synes jeg også det er lidt hyggeligt, og planterne skriger også til himlen efter vand!

AagePK sagde ...

Da min paraply ikke er stor nok til, at jeg kan male hus i læ af den, må jeg finde på noget andet der skal gøres, inden vi tager på ferie i Finland.
Der skal godt nok ryddes et par borde med stajkke af papir, men det er godt nok kedeligt! GAB!

Annette sagde ...

Wauw, godt ramt, mesterfotograf.
Jeg er bare så misundelig (altså på det gode måde) over dit syskrin eller syæske. Min mor havde en da jeg var barn og hvor søren den er havnet henne, det ved jeg ikke. Når jeg af og til bevæger mig på loppemarked, så er det med et eneste formål, at finde sådan et syskrin. Det er ikke lykkes endnu.
En god aften til jer derovre.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Ohhhhh, jeg blev så våd så våd på vej hjem - det begyndte så småt, og endte i styrtregn inden "ciklen" kunne sættes i hus, min såkaldte regnfrakke er kun til støvregn, selv undertøjet var vådt. Men som man siger: jeg er hverken af salt eller sukker, så jeg overlevede :-)

Tina - omme i London sagde ...

Irene - tak. :)

Eva - og god weekend til dig. :)

Kirsten - ogsaa her, her er SAA toert!

Aage - LOL og hav en fantastisk tur til Finland, som jeg endnu har tilgode at besoege og IH, hvor jeg glaeder mig til at goere det en dag.

Annette - jow tak for roserne. :) Mht syskrinet, saa tror jeg paa du nok skal finde dig en en dag. Der skal bare holde ud med taalmodigheden og det er jo ogsaa sjovt at lede!

Sussi - godt du ikke druknede! :)

LAURITZ sagde ...

joesses kiniser hvor det regner.