08 august 2010

Aftenens godnatbillede

Billedet tog jeg i aftes i min svogers have, hvor jeg i dag opdagede at jeg var blevet bidt noget saa eftertrykkeligt paa mine ankler. Jeg kan simpelthen ikke forstaa det, for jeg plejer aldrig at blive bidt, men den sidste uges tid har der vaeret bud efter mit blod!

5 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Der altid bud efter mit blod, jegmå have rigtig godt myggeblod! Dejligt billede, især fordi der lige skimtes en lille flyvemaskine!

Betina Olesen sagde ...

Hmmm, ja underligt, du må være sødere end ellers... LOL...
Skønt billede med massere af stemning...

Ellen sagde ...

Dejligt billede :-)
Jeg prøver lige igen - forhåbentlig uden alt for mange tåbelige fejl denne gang...

Uha, jeg er bagefter - det er ikke sådan at have huset fyldt af gæster...
Nu er jeg dog helt med og opdager, at du har været i DK i mellemtiden på en kort visit - det er godt nok langt at køre, når I ikke kan være her så længe. Hvis det er mangel på feriedage, der afkortede turen, så kender jeg alt for godt problemet ;-)

Sister Bonde sagde ...

Meget smukt - men hvor bliver dine store billeder af, du ku da på et tidspunkt. Men heldigvis kan de da fortsat "klikkes" store.
Tut til dig

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - det er virkelig maerkeligt, for der kan gaa aar imellem jeg bliver bidt, men saa tager de ogsaa revanche, de skiderikker!

Betina - gad vide om de godt kan lide tyrkisk peber?

Ellen - velkommen igen. :) Danmarksturen var vidst saadan ca. lige saa lang som den tiest er, men vi naaede en del denne gang!

Inger - Jeg kunne indtil jeg fik denne computer. Jeg arbejder paa en loesning, for de store billeder med de runde hjoerner var bare saa flotte!