24 august 2010

Hold fast, som det blaeste!

I loebet af weekenden blaeste og regnede det bare helt vildt meget af tiden og i gaar stormede det ogsaa en pelikan, med en del heftige byger. Det kunne ses i haven.
"Skal vi gaa en tur ned i enden af haven?", spurgte min elskede, da jeg kom hjem til aften. Jeg troede vi skulle paa en lille romantisk aftengaatur, men der var lumske bagtanker med i den invitation, jeg skulle nemlig paa arbejde!

Jeg fik samlet alle de nedfaldne blommer ned og gav traeet et lille skub og saa regnede det med blommer igen! Vi kiggede lidt paa alle de aebler der laa paa jorden, men blev enige om at koncentrere os om blommerne foerst. Det gaar hurtigere til, aeblerne har en noget haardere skal!
Med det samme jeg fik blommerne i vasken kunne jeg se at det var den stoerste hoest endnu. Traeet er ikke ret stort, det er 8 aar gammel og giver simpelthen saa meget frugt at vi naesten ikke ved hvad vi skal goere ved det. Monstro ikke nogle kg finder vej til min svigerinde? :)

3.195 kg blev det til og de blev lagt ned til de andre 4.5 kg allerede i fryseren. Resten af blommerne bliver vi vidst noedt til at spise frisk eller efterlade til fuglene, for ellers revner fryseren! Der er masser af muligheder, naar man soeger paa blommeopskrifter, men jeg vil gaette paa at de fleste blommer finder vej til blenderen til smoothies. Jeg tror min elskede har planer om endnu en havetur i morgen - denne gang paa aeblerov, fra naboens trae...

4 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Her blæser det også en hel pelikan, og alle æbler der slet ikke er modne endnu ligger på jorden...nå men så skal vi have æblegrød og æblekage...En ordentlig blommehøst du har dig der! Pas nu på ikke at spise dig en mavepine til...

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - mavepine har vi ikke, men en lille smule naesepine... :)

Sifka sagde ...

Hold da op, hvor har du mange blommer!

Jeg cyklede gennem byen igår, med fornemmelsen af at kunne få noget i nakken når som helst, for det blæste også rigtig meget, og ikke alt er nødvendigvis grundigt fortøjret.

Tina - omme i London sagde ...

Sifka - det toer siges og vi nyder dem virkelig, skoent det efterfoelgende CO2-udslip maaske ikke er helt sundt for planeten... :)
Her regner det rigtig meget nu, men blaesten har taget af.