21 august 2010

Sensommerfuglebusk

I dag har det vaeret utroligt lummert og maaske op mod 25 graders varme. Solen har vi ikke set meget til, men af og til ser man dog et lille stykke himmel mellem skyerne. Regnvejr er det vi er blevet lovet i over en uge nu og igen i de naeste mange dage. Paa grund af det er saa overskyet ser det virkelig ud som om vi er inde i sensommeren, men rent teknisk kalder jeg det nu stadigvaek sommer, naar vi stadig skriver August!
De flotte sommerfuglebuske vidner dog om at vi bevaeger os mod sensommeren og efteraaret. Vi har endnu ikke holdt en sammenhaengende ferie i aar, men arbejder paa at faa en bestilt til sidst i September, saa vi ikke koerer traette i det hele inden aaret er omme. Jeg kan maerke at jeg traenger til at have fri i mere end et par dage ad gangen. Ikke paa grund af stress, men fordi jeg er traet. Man kunne selvfoelgelig ogsaa bare gaa i seng!

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg synes altså også, det burde være sommer endnu. Men efteråret banker på, kan man mærke. Det måtte ellers gerne vente lidt.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - vi har haft saadan en lang varm sommer at det pludselig foeles helt forkert at det ikke er hoej solskin og 30 grader. :)