29 august 2010

Aftenens godnatbillede

I loebet af dagen har vi simpelthen haft al den slags vejr man kunne forestille sig, naah ja - lige ud over sne, som jeg har ladet mig fortaelle er faldet i Norge i dag!

Solnedgangen var fantastisk, lige saa fantastisk som det skoere vejr vi havde i loebet af dagen. Jeg elsker vejr!

7 kommentarer:

Regitze sagde ...

tak for dejligt billede! og godnat fra Covent Garden:)

Tina - omme i London sagde ...

A hwar? Er du her?

Unknown sagde ...

Hvor er det smuk, skøn solnedgang.

Tina - omme i London sagde ...

Tak, den var virkelig fantastisk!

KirstenK sagde ...

Meget smukt oog stemningsfuldt billede, og hvad skulle vi egentlig gøre uden vejr?

Donald sagde ...

Jeg støtter Kirsten K.
Angående billede-kontrast, så ser dette billede igen ud til at have stor kontrast, men det er også et modlys-billede. Måske ville det hjælpe hvis man måler lyset efter de mørke områder. Hvis man med mit kamera (Canon PowerShot) fx. peger mod himlen, trykker halvt på udløseren, drejer kameraet nedad, så får man en pæn himmel og en mørk forgrund (altså hvis det er buske og træer og sådan noget).

jeg har lige bladret tilbage og har fundet et af dine billeder, som du burde tage igen og sammenligne med. Det er et meget smukt billede af sne en morgen med reflexer i indendørsruden.
4.bp.blogspot.com/_9oFkLXi-L3o/S2QTM4EKhEI/AAAAAAABdxA/sbjySR821ps/s1600-h/P1360807.JPG

Det er under overskriften "Det fineste lille lag" fra 30. Januar 2010.

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - ja, det er jo lige det!

Donald - tak for hjaelpen, men jeg mener nu jeg kender mit fotografiapparat godt nok til at vide at det simpelthen bare driller. Jeg tager tit de samme billeder om og om igen, for at lege med lyset, men naar jeg bruger idiotindstilligen, saa tager den altsaa det billede den skal - indtil den ikke kan laengere. Desvaerre varer fotografiapparater ikke laengere 10-20 aar uden problemer. Man er heldig at faa 5 aar ud af det, naar man tager lige saa mange billeder som jeg goer.

Dog et lille problem, jeg naegter at give de penge der skal til for at skifte det ud, saa det faar vente til "mit" apparat gaar ned i pris!