09 februar 2010

Jeg tror jeg takker over!

Hold da helt fest, som har vi hygget os i dagene siden onsdag i sidste uge. Mandag til onsdag var almindelige arbejdsdage for mig, men saa snart jeg kom hjem onsdag tog vi hul paa festugen, da min elskede hentede min bror, svigerinde og nevoe i Stansted. Torsdag ankom far, mor, Irene og endnu en bror med to styks boern og loerdag ankom den sidste bror og endelig var vi fuldtallige, eller i hvert fald saa fuldtallige vi ville blive. Der mangledes lige en enkelt svoger, en svigerinde og fire smaa nevoeer og niecer, men det blev da til 10 overnattende gaester! Var de alle kommet havde vi vidst blevet noedt til at bygge til!

Loerdag morgen stod der pludselig en aeresport over fordoeren og snart var vi ved at vaere klare til det store gilde. Vi havde inviteret over 100 mennesker til fest i Croydon og det var lykkes at faa de 92 til at troppe op ved 18.30 tiden. Maden og musikken var saadan ca. faerdige til alle ankom og saa skal jeg ikke sige andet end der blev snakket og hilset og drukket og danset - og ikke mindst TALT! HELE familien Danmark havde forberedt de helt store taler (seks styks!) med indlagte sange og latterbroel!

ALT hvad der blev sagt var sandt, men jeg er temmelig sikker paa at mange troede sandheden var lettere overdrevet for at goere den mere spaendende. I vores familie er der overhovedet ingen behov for overdrev!

Alle gaesterne var saa betagede af min kaempefamilie og deres skoere paahit og saa var de ved at falde i svime over hvor ens Irene og jeg er. Sikken en overraskelse - vi er jo ligesom lidt i familie...

Efter talerne og de musiske indslag kom saa at sige hver en gaest over og spurgte mig om jeg var klar over hvor fantastisk en familie jeg har - og selvfoelgelig er jeg da det, men det er nu lidt laekkert at hoere det fra andre.


Gaesterne havde vi hoestet fra vores anseelige familier og selvfoelgelig alle vores gode venner, naboer og kolleger. Vi havde ikke mindre end 17 gaester der havde taget turen helt fra Danmark, en fra Irland, to fra Birmingham, to fra Leeds, to fra Southampton og en enkelt fra Liverpool. Resten var fra London og omegn og ALLE var vi saa glade for at se. Der var selvfoelgelig nogen der ikke kunne komme og de var savnet, men joesses, som foelte vi os rige, naar vi saa os omkring. Nogen forhoerte sig om en eller andens nationalitet og pludselig gik der sport i det og vi talte 22 forskellige nationaliteter blandt de fremmoedte - der kunne have vaeret 7 mere, men de kunne ikke komme. Jeg maa indroemme det kom bag paa mig at vi var saa blandet en flok, men saadan er London!

Mad skulle der ogsaa til og den havde "Pride of Asia" staaet for og de havde ogsaa hjulpet os med at saette en menu sammen. "Forretten", som blev serveret med alt det andet, for det synes vi altsaa var nemmere, bestod af vegetariske foraarsruller og lammesamosaer og hovedretten bestod af to forskellige slags ris, lam i karry, kyllinge jalfrezi og vegetarisk karrygryde og en balje dal (naermest en sovs med gule linser i). Vi havde proevet paa at soerge for der var noget til alle smagsloegene og med en enkelt undtagelse tror jeg faktisk ogsaa det var lykkes.
Jeg var selv paa nippet til at foraede mig, men overlevede dog. Til dessert havde vi bestilt frugtsalat og citronostekage og jeg skal ikke sige andet end vi fik kage! Joesses for nogle kaempe stykker kage, men vi havde aabenbart ikke spist nok, for vi fik en hel kaempekage med hjem ogsaa!
Gaveoppakningen gemte vi til soendag, for vi skulle jo ogsaa have det hele transporteret hjem fra festen. Vi satte os paa stuegulvet og begyndte at pakke op. Det tog lidt tid, for det var ikke alle der havde hoert efter, da vi sagde de ingenting skulle komme med. :) Blandt gaverne fandt vi flotte skaale, masser af billedrammer, perfume, stearinlyseholdere (en som jeg rent faktisk havde oensket mig - godt husket!), stearinlys, billeder, vinglas og endda et par vaser til alle de mange blomster - foruden et arsenal af lykoenskningskort og indtil flere flasker champagne, vin og en flaske cognac! To af lykoenskningskortene indeholdt endda nogle fede oplevelser, som vi skal have indfriet i loebet af aaret. (TAK til alle I der gav os forslag til hvad vi kunne oenske os).

Lidt kobber blev det ogsaa til... Et styks miniatureaebleskivepande i kobber, en vase med et kobbertema, en kobbernoeglering fra HMS Victory og saagar en lille "Copper" bamse - altsaa en bamse med politiuniform. En politimand kaldes i London for en "Copper". :) Desuden fik vi en Trip Trap fuglefoderdims - med kobbertag!

Hold da helt fast, hvor har vi festet og hvor er vi blevet begavede. Vi saetter pris paa alle de flotte ting og isaer paa at allesammen kom! Vi hyggede os gevaldigt og efter gaesternes udsagn at doemme, saa var det ikke bare os der synes det var en succes.

TAK, TAK og atter TAK for opmaerksomheden baade pr email, telefon, sms, osv. Jeg tror simpelthen snart jeg takker over!

Nu er vi traette - RIGTIG traette! Godt man var forudseende nok til at tage fri i dag!

10 kommentarer:

Anette sagde ...

Sådan en fest kan man leve højt på i rigtig lang tid :-)

Lene sagde ...

Anettes kommentar rammer godt :-) Hvor har I haft det dejligt :-)

Tina - omme i London sagde ...

Anette - det er helt sikkert.

Lene - det kan du regne med.

Ellen sagde ...

Jeg har tidligere spurgt til, om ikke I er meget globalt favnende mht. nationaliteter i din og din mands familier.
Det har du så sandelig bekræftet i dette indlæg, at I er.
Hvor var det dejligt og livsbekræftende at læse - jeg ville godt have været en lille flue på væggen til den fest :-D

Og jeg tror i høj grad på, at danskerne har taget r.... på alle de andre med festtaler og lejlighedssange - det kender de jo slet ikke i det store udland :-)

Endnu en gang til rigtig meget lykke til jer to.

AagePK sagde ...

Jeg læste for nyligt, at det netop er lejlighedssangene, som er danskernes eneste originale bidrag til verdenskulturen.
And your new Teddy is a copper, right, and the 'usband's a peeler, I guess?

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhh, hvor dejligt Tina - og endnu engang stort tillykke.

Vi opnår det dobbelte antal år i år, men nok desværre ingen fest.
Knus til dig

Tina Liel sagde ...

Hvor ser det ud til at have været en helt fantastisk oplevelse. Masser af dejlige gæster og gaver. KNUS

Anonym sagde ...

Det lyder som en fantastisk fest - og jeg blev ligefrem sulten da jeg læste om menuen! Sikke meget vegetarmad der var med og det lød rigtig lækkert!

Den der "copper" bamse var en rigtig sjov ide. Jeg bliver altid så imponeret når folk kan finde på sådan noget!

Conny sagde ...

Hej Tinna
Det har da været alletiders fest i har haft, nu er der kun 12½ år til den næste.Det må være dejlig, at du kunne samle det meste af din danske familie.

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - Tak og ja, vi er vidst lidt vidt spredte i vores familie.

Aage - i saa fald synes jeg vi skal goere hvad vi kan for det bliver mere udbredt. Sjovt er det i hvert fald!

Inger - tak og hvorfor ingen fest? Det er da en fantastisk undskyldning for at more sig. :)

Tina - det var det ogsaa, tak. :)

Jens - det var vigtigt for us at der var noget for enhver smag og som sagt, saa naaede vi det vidst saa naer som en person!
Mht vores "copper" saa synes jeg ogsaa den var ganske genial. :)

Conny - jeg tror jeg begynder at forberede til soelvet med det samme. :) Det var saa skoent at have hele familien her.