29 november 2009

I dag har det regnet!

Saadan rigtig for alvor. Da jeg gik til motion i morges blev jeg gennembloedt paa baade ud og hjemvejen, men det gjorde ingenting, for jeg skulle bare hjem og sidde og makke med min computer og min telefon, mens Spartacus koerte i baggrunden og hyggesnakken spredte sig med duften af frisk kaffe og mandariner.

Autumn leaves

Om lidt staar to store, fede hanekyllinger faerdige og min elskede er paa vej hjem med David, som egentlig ikke skulle vaere her i dag, men vi blev enige om at han nok ikke lige havde forberedt en hel masse til aftensmaden og saa kunne han lige saa godt aabne julen sammen med os.

Her bliver der ikke til julepynt foer vi naermer os den 20. December. Det er jeg lidt ked af, men der er ikke at goere ved det, for vi skal have sat nye vinduer i om knap to uger og saa skal jeg ikke have en masse tingeltangel til at staa fremme, for guderne maa vide hvor meget saadan noget griber om sig. Jeg proever paa at tage det koldt og roligt og indtil videre gaar det godt, men de er selvfoelgelig heller ikke begyndt paa at splitte mit hus ad endnu… Jeg har en alvorlig hussaetteistandallergi, men kan altsaa bare saa godt lide naar det hele er gjort faerdigt – og saa koster det ogsaa paa varmeregningen at bo i et gammelt hus med gamle vinduer. Snart er vi to faerre til at varme huset op med kropsvarme, saa noget skal der ske!

Technorati Tags: ,

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Det bliver så godt NÅR det er færdig :-)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, det kan jeg se. :)

AagePK sagde ...

Drop dog den udendørs motion og lav en fælles - for opvamningens skyld.

Tina - omme i London sagde ...

Hvorfor ikke bare tage begge dele?