23 november 2009

Familiehygge

Soendag aften stod paa indloesning af min elskedes foedselsdagsgave, nemlig seks billetter til The Wailers' koncerten i the Jazz Cafe i Camden. Vi havde bestilt billetter til restauranten, som jeg ikke havde de store forventninger til. Vi blev enige om at restaurantsaeder var den bedste loesning med en hoejgravid i selskabet.

Restauranten var saa meget bedre end forventet. Maden var fantastisk! Jeg fik en hel stegt roedspaette med alskens laekre groentsager til - og et ordentligt glas TUBORG! Endelig kan man faa Tuborg i pubber og restauranter i stedet for det sure raevepis de normalt serverer. FEDT - saa var den aften reddet! "Skal du ikke have et glas vin til maden", spurgte min elskede, men jeg sagde nej, jeg ville hellere have en Tuborg. :)
The Jazz Cafe er et suveraent sted. Lille og intimt, men stort nok til der paa balkonen er god plads til man kan sidde og spise. Vi fik desserten lige inden bandet gik paa scenen. Jeg havde bestilt en pandekage fyldt med friske jordbaer og med lidt chokoladesovs ovenpaa. Himmelsk! JAH RASTAFARAI loed der fra scenen og saa gik musikken igang med et brag.Efter det foerste nummer spillede de en lille lyd-bid fra en af Bob Marley's koncerter og saa var scenen sat. Vi foelte os transporteret tilbage til Jamaica's groenne skove og den blaa blaa himmel. De unge mennesker var naer doede af grin, da jeg fortalte dem at det nye smarte ansigtsgenkendelsessoftware paa Picasa havde taget fejl af Bob Marley og deres far. Vi var alle enige om at de bliver noedt til at arbejde lidt hardere paa det software!

Og saa alligevel... det er slet ingen umulighed, for gaet lige hvor Bob Marley er foedt og opvokset? Jep, lige i nabolaget af hvor min elskede kommer fra. Zionbussen er fast inventar paa vejene der omkring.

Koncerten var fed, maden var fantastisk og det aller bedste af det hele var at vaere der sammen med alle vores unge mennesker. Vi bliver noedt til at nyde det saa lange vi kan, for nu er der bare to maaneder til vores foerste barnebarn skal se dagens lys og saa bliver fokus nok i en lidt anden retning i nogen tid. :)

7 kommentarer:

Donald sagde ...

Det er sikkert sjovere at høre Wailers live end at høre dem via YouTube :-) Men sikken en dejlig aften det må have været og sikken en pæn Tuborg :-)

Unknown sagde ...

Det lyder som en rigtig skøn aften i har haft, med hele familien,det var da god, du kunne få ordentlig øl.Har du fået stikkepindene igang?

Irene sagde ...

Ya Mon!

fisker & fernández sagde ...

Fedt! Mon The Wailers kommer til Madrid?

Og barnebarn på vej, DET lyder spændende :-D

Lene sagde ...

Det lyder som en aften af de bedre, og så er der en måned til juleaften og dereftr en måned til noget endnu bedre end juleaften :-) Forventningens glæde :-)

Nille sagde ...

Uuuh dem gad jeg godt at opleve i koncert!!! Helst på Jamaica - men mindre kan jo også gøre det - især når man har feriebillederne på nethinden!

Tina - omme i London sagde ...

Donald - det var bare saa godt og Tuborg pilsneren gjorde da heller ikke aftenen vaerre. :)

Conny - det var det helt sikkert. Lige nu er det haeklenaalen der er igang, men ja, jeg er i gang med at kreere til junior. :)

Irene - :)

Pernille - kig ind paa deres webside, mon ikke?

Lene - ja, det er dejligt at have noget at glaede sig til.

He he Pernille, naar jeg kneb oejnene lidt sammen kunne jeg godt maerke det Carribiske hav slaa sig om mine foedder. :)