12 november 2009

Moderne teknologi!

Negativ scanner

Saa er skanneren, som skal transformere alle negativerne af mine gamle papirbilleder til digitalbilleder bestilt. Nu faar vi se om skidtet virker!

12 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Det skal nok virke :)
Det bliver da fedt, at få billederne på computeren.

Anonym sagde ...

Det glæder jeg mig til at læse mere om...for hvor har jeg dog mange negativer :-)

Tineke sagde ...

Ah ja, det er en god vinterprojekt. Jeg har også en stående som skal konvertere gamle lysbilleder til digital, fra den gang jeg havde skæve rottehaler og så'n, det bliver skægt at se!

Margrethe sagde ...

Det glæder jeg mig til at høre om. Vi har så mange negativer jeg gerne vil have skannet ind - og har kigget efter et apparat, som er nemt og handy at bruge :-)

Tina - omme i London sagde ...

Helle - der er nogle bestemte billeder, som skal bruges inden for kort tid, derfor slog jeg til nu.

Anne - jeg glaeder mig ogsaa til at se resultatet. :)

Tineke - se at komme igang, saa kan vi sammenligne resultaterne.

Margrethe - jeg rapporterer her paa siden saa snart som muligt!

May Anna sagde ...

Ih, hvor jeg er spændt på at se resultatet fra tingesten. Fortæl-fortæl

Anonym sagde ...

Det er smart, men jeg får ikke brug for sådan et apparat, da jeg klippede stort set alle mine negativer i stykker for få år siden. Ud røg ditto oceaner af s/h- samt farvebilleder.
Og nej, jeg har ikke fortrudt, men skal jo heller ikke gemme til nogen ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Manna - skal nok!

Anjoe - det er helt 100% sikkert at jeg heller ikke kommer til at scanne alle og naar de er scannet saa bliver de konfiskeret! Der er nogle faa jeg lige staar og skal bruge og nogle jeg har mistet, saa dem vil jeg gerne have paa en eller anden maade. :)

Alice sagde ...

Hej Tina
Det skal nok virke - du skal bare bruge lidt tid på at finde de bedste indstilling - prøv med det samme billede med flere forskellige billeder - det gjorde jeg med alle vore dias fra Grønland - de havde lagt i en kasse i næsten 40 år. De er super nu de er scannet ind - og det er nemmere med papirbilleder.
God fornøjelse.
Hilsen Alice

FruE sagde ...

Anede ikke at der fandtes sådan en dims. Det lyder rigtig smart. Selv hælder jeg en smule til, at gå lidt tilbage til papirbillederne. Nu må vi se om det bliver til noget.

Tina - omme i London sagde ...

Alice - det er jeg glad for at hoere. Jeg haaber den kommer i dag, saa jeg kan lege med den i weekenden. :)

Fru E - jeg er helt gaaet vaek fra papirbilleder, med mindre der lige er ET jeg skal bruge. Mine skabe bugner med fotoalbummer som jeg har mest lyst til at faa scannet hele bundet og saa printe dem som en bog.
Jeg fik lavet en bog med over 800 billeder i for et par aar siden hvor vi havde vaeret paa en langtur - den kigger vi tit i og den fylder jo ikke saa meget!

Lotte sagde ...

Er meget spændt på at høre, hvad du synes om din nye scanner. Jeg har selv en hel del dias liggende, som jeg gerne vil have scannet, og det ser ud til at din scanner kan klare den slags også.