09 november 2009

Aftenens lysekrone…

P1350299Billedet af aftenens lysekrone tog jeg i fredags og jeg synes faktisk det er den bedste jeg har set endnu. Lysekronen haenger over min kaere broders spisebord, hvor vi indtog en rigtig laekker bid natmad og snakkede langt ud paa natten. Ih, hvor vi hyggede os!

7 kommentarer:

Irene sagde ...

kys

Tina - omme i London sagde ...

Seel - det var bare saa hyggeligt og saa har de faaet det rigtig paent. Joesses, hvor er det en udfordring at skulle koebe ALT til et hus!

Marianne sagde ...

Tænk, så er man ikke på din blog i et par dage og sidst man kiggede ind var du lige et smut i Paris - PARIS! og så kigger man ind igen og så er du i D A N M A R K - du lander på ønskeøen uden at jeg ved det!

Nå!

Jeg er sikker på at du havde en dejlig weekend og næste gang håber jeg at du har lidt mere tid :-)

Sister Bonde sagde ...

Giver Marianne lidt ret - det er uhørt ;o)
Håber du havde nogle skønne dage.

Det er en rigtig flot lampe.

Tina - omme i London sagde ...

Marianne - vi havde saa lidt tid at jeg ikke havde gjort en masse ud af det. Vi ankom fredag aften og tog til Frederiksvaerk, hvor vi var til over middag loerdag, hvor turen gik til Kbh til fest og saa en hurtig tur til Dragoer soendag inden vi skulle flyve hjem igen. PYHA!

Inger - jeg ved det godt og vi var faa meter fra hinanden, men jeg kunne simpelthen ikke klemme flere kvarter ind i timen for at komme ind og sige hej!

Donald sagde ...

Det er en god lysekrone. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre herhjemme, der er ikke plads til sådan en.

Tina - omme i London sagde ...

Donald - du maa til at bygge til, for hvordan overlever du uden?