02 november 2009

Traet af London

"Why, Sir, you find no man, at all intellectual, who is willing to leave London. No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford" (Min gode mand, der findes ikke et intelligent menneske som er villig til at forlade London. Naeh, min gode mand, naar en mand er traet af London er han traet af livet; for der er i London alt hvad man begaerer) sagde den gode mand Samuel Johnson i sin tid og han har saa evigt ret!

02112009091 Meeen, man skulle da vaere et kjaelle skarn hvis man sagde nej tak til en tur til byernes by. Det kunne da vaere jeg kunne faa et enkelt billede af det aegte Eiffeltaarn i kassen.

I morgen tidlig stiger jeg paa Eurostar i St Pancras og snupper en enkelt dag i en af mine yndlingsbyer. Min foerste udenlandsferie gik for mange aar siden til Paris og jeg var fluks helt vild med den fantastisk romantiske by. Jeg maa se om jeg kan lokke min kollega med til en lille afstikker til udsigten fra Sacre Coeur. Han har bare vaeret i Paris en enkelt gang og det paa en forretningsrejse, saa mon ikke han er med paa et lille eventyr? – Ja, ellers bryder jeg sgu fri i et par timers tid, saa jeg kan naa at indsnuse en lille bitte duft af Paris. SUK, hvor ville jeg oenske min elskede skulle med, men det faar blive en anden gang.

10 kommentarer:

Annette i Barcelona sagde ...

aahhhh... Pari' J'taime...
Jeg elsker Paris... at rende rundt i de små madgader og smage på alt godt... God tur og fornøjelse også selvom det bare er en enkelt dag.

Anne Moloney sagde ...

Rigtig god tur, Tina. Og når blot man er dér, hvor man ønsker at være, så kan det jo sådan set ikke blive meget bedre :-)

Nille sagde ...

Paris har en helt speciel duft - jeg elsker den! Det er en duft man ikke finder i nogen anden by i verden, tror jeg!

Håber, at du får tid til en afstikker... og, at du får tid til at komme tilbage med din elskede! Alt andet lige bedre end kollegaen ;-)

FUUR. sagde ...

Hiiiiils i den vidunderlige by,
Latinerkvarteret, Louvre, Notre Dame, det hele.

Unknown sagde ...

Glæder med til alle de skønne billeder, fra byernes by PARIS.

Bente sagde ...

Åh ja, Paris er dejlig. Håber du når at snuppe et par fritimer - med eller uden kollega ;-).

Tina - omme i London sagde ...

Annette - ditto!

Anne - tak :)

Pernille - der blev ingen rigtig afstikker, men jeg vender frygteligt tilbage. :)

Moar - jeg hilsede i lynets hast!

Conny - glaed dig ikke for tidligt, for de er faa!

Bente - det haabede jeg ogsaa. :(

May Anna sagde ...

God tur, der er pragtfuld i Paris

Marianne sagde ...

Tænk at du bare kan stige på et tog og så er du i Paris, en by jeg endnu har til gode :-)

Tina - omme i London sagde ...

Manna - der er pragtfuldt og jeg vil ogsaa gerne snart der til igen, men denne gang med lidt tid til migselv!

Marianne - det er simpelthen en fantastisk service. Du starter inde midt i London og faa timer senere staar du inde midt i Paris. Du ville elske Paris, se at komme afsted!