17 maj 2009

Nu skal det vaere!

LA Fitness

I morgen starter fitness regimet igen. Der er bare to maaneder til jeg skal tilbringe tre uger i en bikini og inden da skal der altsaa lidt styr paa maveflaesket og laarbasserne. Jeg forventer ikke mirakler, men det er helt sikkert at noget skal der goeres. Jeg har fundet ikke mindre end TRE ugentlige vandgymnastikklasser, som kan passe ind i min hverdag, saa nu er der ingen undskyldning. Jeg ved jeg har det 100 gange bedre, naar jeg svoemmer eller kommer til vandgymnastik et par gange i ugen og jeg glaeder mig allerede. Hvor dumt at jeg ikke har faaet taget hul paa det foer, men jeg skal vidst helst have en deadline at arbejde efter. SUK, hvor kan man vaere dum!

10 kommentarer:

@ sagde ...

Ha Tina, jeg synes bestemt ikke du er dum. Jeg synes faktisk du er totalt sej! Tænk, at du får tilmeldt dig hele 2 måneder før du skal afsted - og ikke som os andre, der tror at miraklerne kan ske ved at lave mavebøjninger i lufthavnens afgangshal! I øvrigt... så må dine daglige gåture også gøre en del for både lårbasser og maveskind. Alt andet har jeg svært ved at tro.
Men god fornøjelse med vandgymnastikken - det lyder dejligt. Mere aktivitet til den aktive kvinde! :-)

Unknown sagde ...

Jeg synes der er flot du er kommet igang og to gange om ugen, det må kunne stramme lidt op her og der.
(hvis der er noget der skal strammes op)
En god søndag til dig

Anonym sagde ...

Det er altså bare så hyggeligt at komme en tur til London en gang imellem. Hele min mands familie bor der jo - men de blogger vist ikke :-)
Og dum eller ikke, så har salig Paulus engang sagt noget i retning af: Det gode jeg vil, det gør jeg ikke og det onde, jeg ikke vil, det gør jeg. Så det er vist bare menneskeligt, det dér med ikke liiiige at få gjort alt dét som man udmærket ved er så såre godt.

Anonym sagde ...

Rigtig god fornøjelse. Jeg har aldrig før dyrket nogen form for motion, men jeg har planer om at begynde inden for overskuelig fremtid. Jeg er rædselsslagen ved tanken. Jeg ved godt at det er fjollet, men..... sådan har jeg det bare. Jeg skal virkelig overvinde mig selv og overskride mine egne grænser! Men som du selv skriver, er jeg sikker på at man får det meget bedre!

Ellen sagde ...

- og det "værste" er, at du garanteret ser hammergodt ud i forvejen :-D

Men sådan er verden nok skruet sammen - jeg bliver ikke automatisk pænt slank af at sidde og strikke, er jeg efterhånden kommet frem til ;-)

God fornøjelse.

Tina - omme i London sagde ...

Tak for de positive kommentarer. Altsaa, nu ligger landet ikke saadan at jeg slaeber rundt paa 30 kg ekstra, men jeg traenger til at danne lidt muskler i stedet for det kedelige lag jeg kan maerke sig har lagt sig rundt om mig. Jeg elsker virkelig at blive arbejdet igennem og dagens tur i poelen har sat mig i det helt rigtige humoer til at faa gang i flaesket.

Jens - laeser du med hos Leif Carlsen, som for et aar siden lagde sin livsstil om? Ham har jeg hoestet en del inspiration hos. Han havde vaegt og mangel paa kondition at kaempe med, mens jeg maaske kommer til at smide en 3-5 kg og faar muskeltonen i orden igen. Min kondition fejler saadan set ingenting, for jeg gaar jo mange km hver dag. Se at komme igang, det er saa sundt og saa faar man det altsaa bare fantastisk af at roere sig.

Anonym sagde ...

Ja, jeg følger med hos Leif og det har bestemt også inspireret mig. Snart.... meget snart! Så begynder jeg! :D

Tina - omme i London sagde ...

Jens - jeg holder oeje med dig. :)

Unknown sagde ...

Oev, jeg havde ogsaa skrevet en comment, men den maa vaere blevet vaek.
Det er det med musklerne man skal arbejde paa, det er nemlig rigtigt Tina.
Nu har jeg vaeret serioest igang i 7 mdr og har forvandlet 9 kg fedt til muskler. Kosten er lagt om, jeg spiser mere end jeg nogensinde har gjort foer og har aldrig haft det saa godt foer.

Tina - omme i London sagde ...

Kat - FEDT! :) oh, og well done you. :)