06 maj 2009

Saa kom billederne

P1280226

Da jeg kom hjem fra arbejde laa der et brev fra min moar. Jeg havde laddet mit memorykort sidde i hendes laptop den dag vi rejste fra DK og hun kunne da godt regne ud at det kunne jeg slet ikke undvaere i laengere tid. TAK MOAR!

Pictures
Nu bliver der importeret billeder i tonsevis. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan i alverden det kan lykkes mig HVER gang vi er nogen steder, men ikke desto mindre faar jeg fyret 100 billeder af pr dag i snit. Saadan gik det ikke dengang billederne skulle printes!

Technorati Tags: ,,

7 kommentarer:

Irene sagde ...

Der deles vel på Flickr, gør der ikke? Hwar' ;-)

SandyCarlson sagde ...

How well done! You take lots of pics!

Margrethe sagde ...

Digitalkameraerne er jo simpelthen en genial opfindelse.
Klik klik klik..... og man kan sortere bagefter.
Når jeg husker kameraet, får jeg også taget "en million" billeder og bruger måske 10 ;-)

Marianne sagde ...

Jeg tror ikke du er den eneste der knipser løs...

Bettys blog sagde ...

Godt din mor sendte dit memory kort. Jeg er vild med at fotografere - og så det, at jeg bare kan kassere med hård hånd bagefter. Det er underligt at tænke på, at der var engang, hvor man skulle gøre sig meget mere umage med motiverne, og bagefter vente i spænding i flere dage, mens en film blev fremkaldt.
Jamen, vi er da heldige, at vi lever lige nu, da så meget er muligt.

Tina - omme i London sagde ...

Der deles, saa snart jeg har tid at gaa igennem dem allesammen!
Jeg er nok klar over jeg ikke er den eneste der lider af Knipseritis i middelsvaer grad - og jeg glaedes over det kan lade sig goere. Jeg printer saa at sige aldrig mine billeder. De lever paa www!

anjoe sagde ...

Flink mor, du har - så nu glemmer du vel ikke Mors Dag :-D

Ja hurra for de nymodens kameraer! År tilbage tog jeg masser af s/h-billeder, fremkaldte selv filmene og lavede aftryk, men dette her er meget hurtigere, man kan ubesværet gå til og fra arbejdet, slipper for hidsige kemikalier, rengøring o.s.v. Herligt ;-)