30 maj 2009

Engelsk sommer – with a twist

Sommeren er kommet til England og vi nyder den i lange baner. For en enkelt gangs skyld havde vi INTET paa tapetet i denne weekend. Jeg stod op og gik til aqua fit og da jeg kom ud fra motionscenteret ringede min elskede og sagde han ville hente mig, saa vi lige kunne smutte til den Jamaicanske bager i Thornton Heath.

Jamaican break time 
Vel hjemme satte vi os i haven for at holde “pause”. Pause fra at lave ingenting… Min elskede tryllede et par Jamaican patties og hvad jeg troede var et stort glas koldt sorrel, men der viste sig at vaere en lille skvis rom i ogsaa! Sorrel er en meget staerk smagende drik. Drikken er lavet med hisbiscus blomster og en hel del ingefaer og er garanteret rigtig sund. Vi er alle helt vilde med den her i huset, men jeg maa indroemme jeg hellere vil have den uden rom!

P1280916 
Vi kan bare ikke sidde stille og lave ingenting og den straalende sol gav os ideen og energien til at faa strammet vores parasol op. Vi koebte den sidste aar, men da havde vi slet ikke lejlighed til at bruge den, men det har vi nu. Den er kaempe stor og haenger som en blomst fra en stilk.

P1280920
Nu vi var saa godt igang kom jeg ogsaa liiige til at goere rent i den lille overdaekkede terrasse, hvor de gamle (haeslige, men de virker endnu, saa de bliver ikke afskaffede foreloebigt) hvide havemoebler nu har faaet plads. Billedet paa vaeggen fandt jeg i en tilbudskasse for nogen tid siden og kunne ikke modstaa fristelsen til at koebe den. Jeg vidste lige hvor den skulle haenge og nu haenger den der.

P1280925
Pludselig var huset fyldt med smukke unge kvinder, som skulle goere klar til at male byen roed i aften. Stilheden, som tidligere havde hersket paa terrassen var pludselig forsvundet som dug for solen. Den var afloest med en skoen kvidren og masser af telefonopkald fra andre, der ogsaa skulle ud og foejte.

P1280926
De unge mennesker forsvandt i retningen af badevaerelset og vi satte os til at faa noget at spise. Som altid, naar temperaturen er til det satte vi os udenfor. Roen varede ikke laenge, for sulten indfandt sig paa toesevaerelset og langsomt blev vi mange rundt om det skaeve, lille og ustabile bord, men vi klarede den endda.

Nu sidder jeg her med roede skuldre og hvide striber og glaedes over at vi imorgen er lovet lige saa godt vejr igen. Sommer er ikke det vaerste jeg ved!

Technorati Tags: ,,,

7 kommentarer:

Anette sagde ...

Sommer - og udeliv - er fantastisk. Vi har en lille men pragtfuld have. Jeres lille overdækkede terasse ser skøn ud og hvor praktisk med den nye store parasol :-) God søndag

Anonym sagde ...

Skøn parasol :-)
Haveliv er livet! Jeg er heller ikke indenfor mere end højest nødvendigt i sommermånederne.
Når man har noget overdækket, som I har, forlænger det sommeren med mange uger, og vi kan være ude meget længere om aftenen, når duggen ikke falder hårdt ned og rammer os...
God fornøjelse med jeres 'lille' haveprojekt.
Hilsener fra Ellen

Tina - omme i London sagde ...

Anette - tak og forsinket i lige maade. :)

Ellen - I London falder der stort set ikke dug, saa maaske vi faar endnu mere tid paa den konto? :)

Unknown sagde ...

Jeg kan forstå i nyder det gode vejr,.Her i Viborg nyder vi også solen

Tina - omme i London sagde ...

Conny - du kan tro vi nyder det ogsaa. :)

Sister Bonde sagde ...

Så smukke piger og så fint glassene passer til maleri'et. Jamen altså.

Tina - omme i London sagde ...

:) tak!