08 december 2008

Afslapning

Jeg tager den helt med ro i dag. Jeg er blevet hjemme fra arbejde og snupper endnu en hjemmedag i morgen, uanset hvordan jeg har det. Nu skal jeg altsaa have kaal paa det her pjatvaerk!
I dag har jeg siddet ned det meste af dagen, men har slet ikke haft feber eller behov for at laegge mig. Heldigvis; i gaar var altsaa ikke en god dag.

Jeg skulle lige have lidt frisk luft ind i stuen og da havedoeren stod aaben alligevel smuttede jeg lige ud med mit fotografiapparat. Bare i 45 sekunder, men nok tid til at snuppe et billede af disse flotte froe. Jeg kan slet ikke komme i tanker om hvad loegene de sidder paa hedder, men de er saa smukke, baade i blomst og i froe - og saa smager de dejligt. :)

Solen staar allerede lavt paa himlen og gaar naermest ned i syd, frem for vest. Det er sjovt som det aendrer sig efter aarstiden. Jeg ved godt den staar ned det samme sted hele aaret rundt, men det ser ikke saadan ud paa denne del af kloden. Hvor er jeg glad for jeg ikke er foedt ved aekvator, det maa vaere doedens poelse slet ikke at have de moerke dage og de lyse aftener alt efter aarstiden. Jeg er og bliver nordeuropaer. :)




4 kommentarer:

Conny sagde ...

Flotte billeder du lige fik snubbet, frøstanden er meget flot,kan frøen spidset?Jeg kunne heller ikke bo et sted, hvor der ikke var skiftende årstide.

Tina - omme i London sagde ...

Nej, jeg tror ikke froeene kan spises. Dem du taenker paa kalder vi "Nigella seeds" (Nigella froe). Jeg har lige tjekket og det kaldes kinesisk purloeg: http://www.havenyt.dk/2003/uge38/

Anonym sagde ...

Altså de flotte aftenbilleder du ta'r af himlen, det er helt "Turnersk" :-)

Tina - omme i London sagde ...

He he tak Sole. Vi har et stort aabent areal bag vores have, saa vi har en lang udsigt, hvilket giver en fantastisk aftenhimmel.