13 april 2008

Mellem bygerne

Jeg skulle en tur paa the High Street i dag, da jeg under vores KAEMPE indkoeb i gaar havde glemt at koebe lasagneplader. SUK! Oh well, jeg var ikke ked af at komme lidt ud, saa jeg snuppede mit fotografiapparat med om halsen.

Paa hjemturen var der stilhed mellem bygerne, saa jeg gik den paene vej hjem og gik og studerede alle de forskellige maade folk afgraenser deres territorie paa.

Kirken har et paent formelt gitter, som ser meget nymalet ud. Jeg synes det er saa nydeligt i al sin enkelthed og vidner om en fin kirke det kunne vaere, hvis der var penge til mere end stakit!

Kirkens nabo har ogsaa faaet malet gitter - og det saa det kan ses paa lang afstand!

Et par doere laengere henne har de et naturligt hegn, som blomstrer smukt for tiden.

I modsaetning til det deres nabo har sat op. Gad vide hvad for nogle boeller der bor i saadan et hus, siden de skal have pigtraad op omkring sig?
Det havde lige regnet og jeg kunne ikke lade vaere med at spekulere paa hvor stor nytte denne tagrende var til, men det var da heldigvis ud til vejen - og paa en garage, saa helt galt gaar det nok ikke!
Kastanjerne er saa taet paa at staa med lys at jeg er helt utaalmodig for at se dem blomstre. Et par solskinsdage, saa skal det nok komme.

Himlen var temmelig moerk over vores hus, som er det hvide med de to skorstene, som man kan se mellem boegegrenene, som ogsaa truer voldsomt med at springe ud. Jeg var ikke helt 100% sikker paa jeg ville naa toerskoet hjem, men haabede paa det bedste og gik videre.

Jeg gik ned gennem "Dog shit alley", hvor platantraeerne glimtede i camouflagefarver efter den sidste byge. Arrrrghhh, hvor skulle hundeejere altsaa bare have et skude hagl, hvis ikke de kan rydde op efter deres elendige krae!

Jeg naaede toerskoet hjem og havde stadig lidt gaatur tilbage i mig, saa jeg var glad da det lykkedes mig at faa lokket min elskede med ud paa en lille gaatur.

Vores Japanske kirsebaertrae staar endelig i blomst, og som altid kan jeg konstatere at skoent det er af den sent blomstrende slags, saa er det hele ventetiden vaerd, for den er bare saa smuk!
Vi gik en tur ned ad stien bag husene over for os. Der loeber en lille flod, som har et helt fantastisk liv og er rigtig paent plantet til. Der ligger lidt for mange plastikposer til min smag, men jeg ved der bliver ryddet op flere gange om aaret og snart ser vi en ende paa de gratis plastikposer, saa mon ikke det bliver bedre med tiden?

Da vi kom forbi denne smukke pil fik vi oeje paa en far og soen, der stod og fiskede. Lloyd mente ikke det var helt lovligt, men efter som vi ikke skal have noget fisket alligevel lod vi dem stille og roligt staa!
Pludselig fik vi oeje paa TO ROTTER! Jeg var faktisk ganske cool, da jeg var paa deres territorie og gerne ville tage chancen for at vise dem med et godt eksempel at jeg ikke generer deres bolig og saa skal de bare holde sig langt vaek fra min! Jeg tror selv fuldt ud at paedagogikken virker paa dem! Som sagt er der en del fugle og dyreliv i omraadet, for der er saa dejligt stille. Der er rigtig mange graaaender, som aabenbart er i parringssaesonen for tiden, for joesses, som der blev gjort kur!







Det lykkedes mig at snuppe denne lille film af Hr og Fru And, som lader til at have dannet par. Jeg synes de var saa soede, som de stod der og gjorde sig fine.




Lidt laengere henne langs floden stod vi og kiggede paa et roerhoenepar. Jeg gaar ud fra konen ligger paa aeg, for det var kun den ene der kom ned i vandkanten og spankulerede lidt rundt (og deponerede en enkelt lille fugleklat!). De er nogle sjove fugle at kigge paa, for de gaar paa saadan en speciel maade. Vi maa holde lidt oeje med dem, for jeg er sikker paa der kommer smaa om nogle faa uger.

Skyerne trak sammen igen og det blaeste op, saa vi slukkede for teknikken og skyndte os hjem - lige i tide, foer vi blev gennembloedte!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Netop hjemvendt fra London - efter det første besøg - er det en fornøjelse at følge med i fragmenterne i dit liv.

En nydelse at læse og se!!

Selvom London har mange gode ting at byde mig, så ligger Paris stadig på min førsteplads.
Men jeg er stadig imponeret over hvor højt der er til loftet, mentalt, hvor meget lækkert kultur der er og så folks måde at være "out going" på! fedt.
Det trak en del ned med larm, stank fra biler (taxier og busser...føj der er mange).
Boede selv på Strand lige ved Covent Garden og fik gået godt 15 K og fik set den coolest musical "We will rock you".
Det er noget andet end at gå i teatret i DK. Hvor medlevende!!!

Anonym sagde ...

Tak for turen Tina :-) Dejlige billeder - også af rotten!