26 april 2008

To Fjaesbog eller ikke to Fjaesbog?

That is the question - but not for me!

I lang tid fattede jeg ikke pointen i Fjaesbog - nu tror jeg nok jeg har fattet den. Det tog sin tid, men saa mange paene fjaes kan man da ikke sige nej til?

9 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hey - jeg vil også være et fjæs i din bog - luk mig ind!!! ;-)

Anja ligenu sagde ...

Hej fjæsbogsven ;-)

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg har endnu ikke meldt mig ind, men på baggrund af dit indlæg har jeg lige oprettet mig :-)

Anita sagde ...

Sikke nogle skjønne mennesker ;-)

Jeg vil godt fjæsbogen, men jeg gider ikke alle de app's som vælter ind, så nu overvejer jeg at aktivere den der knap "Ignore all incoming app's". Så er jeg fri for selv at gøre det mange gange, når jeg logger mig ind.

God søndag til dig, Fjæsbogsven :-)

Irene sagde ...

Hvis jeg havde været mand ville jeg havde været militærnægter, sådan har jeg det også med fjæsbog, men jeg er så heller ikke kendt for mit store engagement i mine gamle skolekammerater og kolleger og alt det der ...

Og for nu at være helt ærlig, så gider jeg simpelthen ikke sætte mig ind i hvordan det virker. Da jeg var der væltede det ind med alt muligt kædebrevslignende møg som jeg nægter at spilde krudt på at forholde mig til.

Fred være med eders fjæse! ;-)

madame sagde ...

Er det blogvenner alle sammen, Tina?

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Nogen er blogvenner, andre er kolleger, tidligere kolleger, venner fra DK og mange familie.
Jeg er heller ikke vild med alle de skoere apps, men jeg ignorerer dem bare, det koster jo ingenting. Den anden dag fandt jeg en knap som lod mig "ignore all" i et tryk. Det var yderst tilfredsstillende.
Irene, fjaesbog er ELENDIGT sat sammen. Der er ingen logik, men der er nogle sjove ting der paa - og jeg elsker at man kan sende en "twitter style" update uden at behoeve at engage i en laengere samtale. Det passer perfekt til mit temperament. Mine kolleger brokker sig noget over at jeg altid updater paa dansk eller Danglish, men de staar da frit for at laere det selv, saa de kan forstaa! :)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aaah - og PS... jeg har gaaet i skole med guderne maa vide hvor mange mennesker, men kun et eneste af dem har jeg fundet paa fjaesbog indtil videre!

Irene sagde ...

Jar, jar, jar, jeg ved det også godt, men jeg HADER dårlige interfaces (pun intenteded ;-)), sådan noget skal bare være intuitivt og lækkert, det er fjæsbog bare ikke, så count me out, right?! ;-)