26 februar 2007

Stoenni - Russiske tilstande i supermarkedet!

Vi bor ca 7-800 meter fra et kaempe stort supermarked. Faktisk er det saa stort at det ikke kaldes et supermarked, men et hypermarked (gad vide hvor meget de betalte en marketing consultant for at finde paa det?).

Naar man har saadan et "hypermarked" ved haanden, skulle man mene man kunne koebe saa at sige alt uden de helt store problemer, men saadan ligger landet ikke!

Foer jul var der mangel paa aeg... Aabenbart var der aeggekrise i hele landet, saa det var tilgiveligt.

Vi havde ogsaa besvaer med at skaffe maelk, men det regner jeg med aendrer sig i naeste uge, da jeg hijackede en milkman paa sin runde den anden morgen og klagede min noed. Han lovede mig at jeg nok skulle faa maelken leveret, saa snart jeg henvender mig til hans kontor. (Det goer jeg i morgen!) Naah, det var vidst egentlig ikke hypermarkedets skyld...

Da vi var ude og handle her i aften var der russiske tilstande paa broedhylderne, og saa var gode dyr jo raadne, indtil jeg pludselig kom i tanker om at jeg da bare kunne bage noget broed. WOT??? loed der fra manden min, for han har kun set mig bage boller en gang og den success er ALDRIG blevet gentaget, efter der var en der tabte en bolle paa bordet og der blev en bule - og bulen var sgutte i bollen!

Anyhow, min pludselige indskydelse hvilede paa at jeg kunne koebe noget gaer i bageriafdelingen og min salighed om ikke det lykkedes!

Nu staar der 38 fastelavns boller, 12 grovboller og 4 grovflutes og dufter i koekkenet. Det vil sige det er loegn, for jeg havde ikke engang faaet taget billeder som bevismateriale inden den foerste bolle var forsvundet og jeg er ikke blevet bedt om at koere nogen til tandlaegen endnu!

Gad vide om det er mit nye trick for 2007?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

WOT! Mere mel i bollerne end på bordet, gulvet og på dig? IMPONERENDE overskudsagtigt!

Sanne sagde ...

Altså, er der noget som aldrig har manglet i Rusland - heller ikke i Sovjettiden - så er det brød. Det er en uofficiel lov, at det skal alle have mulighed for at købe, selv de hjemløse. Jeg bor næsten ved siden af en brødfabrik; ca.
2.-dk.kr for et hvidt brød - det er da lige til at overkomme.

Tina - omme i London sagde ...

LOL Sanne - og du ved, om nogen, hvad farerne er ved at spise mit hjemmebag!
Det ville sgi da ogsaa vaere kriminelt om de manglede lige praecis broed i Rusland; er de ikke verdens stoerste producent af hvede?
Velkommen hid - dejligt at se dig i cyberverdenen igen. (",)

Anonym sagde ...

HA HA Sanne! I loik it!