26 februar 2007

Petticoat lane

Dagens lunch time vandring gik til Petticoat Lane. Joesses, hvor er det mange aar siden jeg arbejdede i "Acorn Growth Associates" i Brick Lane og slog mine daglige folder i disse maerkvaerdige gader.

Jeg var "Life and Pensions consultant" og var skide god til det. Jeg var top sales person i loebet af den foerste maaned og blev forfremmet helt vildt hurtigt. Inden for 3 maaneder havde jeg the top sales team i firmaet.

Ideen bag firmaet var genialt. Vores targetgruppe var kvinder og vi udgoer jo altsaa over 50% af befolkningen. Ideen gik ud paa at spare penge op som man ellers ikke vidste hvor forsvandt hen. Naar vi lagde budget for folk indgik ALT! Selv den pakke tyggegummi hun koebte hver anden dag paa togstationen og den daglige avis til 20p. I mange tilfaelde var der mange hundrede kroner om maaneden, som folk ikke kunne goere rede for - og det her er altsaa ca. 17 aar siden! Pengene kaldte vi "fritter money"; altsaa penge man ellers oedsler vaek!

Firmaet var ejet af en reaktionaer, gammel, (han var MINDST 48!) grisk, fedteroev af en mandschauvenist, som havde set et hul i markedet og vejen til nogle let tjente penge. Han ansatte KUN kvinder (han lyder ok indtil videre...) og vi SKULLE gaa med nederdel/kjole og SKULLE have nyloner paa hver dag uanset hvor varmt det var! Vi blev simpelthen tyranniseret helt vildt og ergo rejste jeg inden for ca. 6 maaneder (maaske lidt laengere).

En "petticoat" er en underkjole - jeg synes billedet fra dagens lunch time vandring passede saa godt...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Smart at tage fat på "tyggegummi" penge og få folk til at investere dem i noget fornuftigt.

Jeg har en veninde som ikke synes, at hun har penge nok til at handle med aktier men hun er alligevel rig nok til at bruge 12.000 kr om året på røg...!

Tina - omme i London sagde ...

Ja, fed ide. Bare en skam han var saadan en dum skid!

Kig evt. paa disse artikeler: http://www.hoodlessbrennan.com/about-us/our-people/women-in-the-city/. Den er lidt gammel (2 aar?), men stadig meget aktuel.