25 februar 2007

Hjemme hos os!

Jeg var lige inde og kigge paa Feedmap og kom i tanker om at zoome ind og se om man stadig skal vaere ret godt kendt lokalt, for at kunne se hvad de mudrede satellitbilleder forestiller, men hold da fast, hvor blev jeg overrasket.

Bare rolig, vi har ikke en knaldroed kinesisk mur rundt om matriklen. Jeg har selv tegnet den ind. (",)

Saa vidt jeg kan se, tog de nye billeder sidste sommer. Der staar i hvert fald 2006 paa billederne. De maa vaere taget foerst paa sommeren, for ellers havde graesset godt nok ikke vaeret saa groent!

Joesses hvor var her toert sidste aar. I aar har vi dog faaet noget nedboer, saa monstro ikke vi faar lov at vande en lille smule denne sommer? Ikke at det generer mig, for jeg bruger aldrig postevand i haven, men jeg maa da indroemme jeg synes det var lidt tamt slet ingen vand at have i regntoenderne!

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Tina du bor jo nærmest på landet
;-)omgivet af grønne marker

Tina - omme i London sagde ...

Ja, saadan foeles det faktisk ogsaa, men det er nu langt fra sandheden. Jeg var bare smart nok at koebe mit hus det helt rigtige sted... Lige ved the South Circular (graensen mellem inner og outer London), i et dejligt groent omraade, med alt lige ved haanden og fantastisk gode transportmuligheder. Jeg har vel 10 togstationer inden for 5-20 minutters gang og guderne maa vide hvor mange busser. Det er faktisk naermest perfekt! - i hvert fald for os. :o)

Anonym sagde ...

Lene, man kan tage bonderøven ud af bøhlandet, men man kan ikke tage bøhlandet ud af bonderøven ... ;-)

Tina - omme i London sagde ...

He he - gu ka man ej - og det vil "man" for oevrigt heller ikke!

Sanne sagde ...

Hold da op, du har da en mega have. Jeg bliver helt misundelig -og så lige ud til grønne marker.

Tina - omme i London sagde ...

Haven er i hvert fald lang - og efter London standarden er den ogsaa bare kaempe stor. Mors foerste kommentar, da hun saa den, var: "Det er da dejligt I har en lille have ogsaa". Enhver Londoner falder i svime over vores parklignende anlaeg og fruen kalder den en "lille have"!
Det er en privat ejet playing field der ligger bag haven. Det er fedt, for saa er der ingen naboer paa den side.