22 september 2013

Aftenens lysekrone

Jeg kom ud paa en laengere gaatur i dag, naermere bestemt omkring 8km lang. Det fortaeller jeg lidt om paa et tidspunk.


Gaaturen endte ved Observatoriet i Greenwich Park, som har byens suveraent fedeste udsigt over vores skoenne by. Jeg havde sat min elskede og hans faetter staevne lige der, saa vi kunne gaa et smut paa the Trafalgar Tavern og faa noget at spise.


Da vi havde spist og kom ud fra pubben fik jeg oeje paa aftenens lysekrone. Min elskede synes godt nok jeg var noget pinlig, men det aendrede ikke paa planeternes position paa himlen. Naar jeg bliver millionaer og faar en hall med 5 meter til loftet vil jeg ogsaa have saadan en lysekrone!

6 kommentarer:

AagePK sagde ...

Du kan jo starte i det små: giv din elskede et cykelhjul og nogle bordtennisbolde plus nogle andre lidt større, lidt maling og så en halv meter juletræskæde, så skulle din julegave vel kunne nå at blive færdig til tiden. ;-)

Tina - omme i London sagde ...

He he, jeg maa forelaegge ham ideen :)

KirstenK sagde ...

Jeg elsker aftenes lysekrone...når je bliver millionær viljeg også have en...ikke sådan en med cykelhjul og det der hejs som AagePK foreslår...

Irene sagde ...

Total yndlingsudsigt omme i London. Fantastisk!

Smart lysekrone og mon ikke snart hisself lærer at det bare er sådan det er?! ;-)

anjoe sagde ...

Tina, nu må du stoppe! Her har jeg døjet i månedsvis, medens Jeres hus blev ordnet fra a til z, og kan endelig slappe af ved besøg på din blog. Men hvad sker så, jo nu vil fruen have en 5 meter høj hall, ifald hun scorer kassen, og hvis den hall målestoksmæssigt skal harmonere med resten af "hytten", jamen, jamen, det giver mange års hårdt arbejde for ægtemanden din og roderi en masse ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - LOL!

Irene - mon ikke allerede han har laert det... :)

Anjoe - DU har doejet... ;) i oevrigt er der ikke stor grund til bekymring; fruens hall er alt stor nok!