17 marts 2013

Lykken er...


Lykken er, naar Lidl har et Skandinavisk indslag i hverdagen. Alt fra tyrkisk peber til flaeskesvaer og jordbaergroed stod der paa hylderne, da jeg var nede for at faa fat i lidt groentsager til aftensmaden. Nu staar der lidt mindre paa deres hylder og en del mere paa mine. SLURP! :)


Dagen blev ikke vaerre af at hele vores dejlige flok kom paa visit. Bebsen og jeg sendte billeder og beskeder til oldefar og oldemor, som kvitterede med et billede af katten som Bebsen skal fodre, naar turen gaar over Limfjorden i Juni. Oldemors paedagogiske evner fejler ingenting!


Spunken havde alt for travlt med sin togbane til at interessere sig for noget som helst andet - lige indtil hans yndlingsonkel kom paa besoeg. Den lille skiderik fylder et aar om en maaneds tid og til hans mors store glaede oever han sig meget i at staa og gaa. I dag 'kom han til' at staa lidt, helt uden at holde ved. Moderen var paa nippet til at spraenge vores trommehinder. :)


Det er ikke kun Spunken der laerer nyt, Bebsen goer ogsaa. Der er egentlig adgang forbudt paa den side af koekkenet under madlavningen, for folk der ikke laver mad, men Bebsen har nu en alder hvor hun gerne vil kigge med og det er jo saadan man laerer. Den lille skammel bliver fundet frem og saa staar hun helt stille og bare foelger med. "What are you doing Grandad" lyder der af og til og saa forklares der i lange baner. Det er ufatteligt saa taalmodig man bliver naar den naeste generation kommer til!

8 kommentarer:

Inge sagde ...

I har haft huset fyldt med lykke.. :-)

AagePK sagde ...

Det skandinaviske indslag: Tyrkisk peber! Du er altså morsom, Tina!
Og med hensyn til tålmodige bedsteforældre: ja, hvis bare forældrene ville tage lidt ved lære, og ikke have så mange ambitioner på deres børns vegne, medens de krampagtigt prøver at holde en facade med "Vi har styr på det hele, inklusive den sidste mode, bilmærke, teaterstykke, you name it!" Ikke et enten-eller, ejheller både-og, men lidt af hvert, og så læne sig op af nogle afslappede bedsteforældre, også gerne ekstra-reserve-bedsteforældre, der af erfaring ved: det skal nok gå, bare man prøver på at være et godt eksempel.
Held og lykke til med den side, jeg synes bestemt, I har forstået det.

Lene sagde ...

Dejligt :-)

Rejen sagde ...

Hvor hyggeligt, og kan godt forstå du hamstrer dansk når der er noget i butikken. Skønne børnebørn du har..:-D

FUUR. sagde ...

Vi glæder "wos" til hele banden dukker op.
Vi skal nok få de små nuttebasser lært et og andet.
Der er ikke langt til det store "badekar" her.
Nu bliver de to da vist heller ikke sødere!

KirstenK sagde ...

Jeg forstår godt du synes det er dejligt med lidt skandinavisk mad...Når jeg tænker på hvor lykkelig min søster blev for pakker med rugbrød, salami og lakrids da hun boede i mellemøsten...
Det ser da hyggeligt ud med GD og barnebarn der laver mad..

Ellen sagde ...

Du rammer det lige på kornet: vores generation har tiden til børnebørnene, hvor vi måske ikke gav os selv (eller havde mulighed for at give ...) den tid, da vores egne børn var små.
Jeg laver også mad sammen med A&A - det har C ikke tid til. Siger hun. Men hun kan godt se, hvor meget det giver de små at deltage.
Og hvor er de bare skønne, de to små :-D

Tina - omme i London sagde ...

Inge - helt sikkert! :)

Aage - jamen, det ER da det skandinaviske indslag. :)
Mht boerneboernene, saa er vi saa heldige at Bebsen og Spunkens mor slet ikke er typen der gaar op i bilmaerker og alt det gas, men du kan tro jeg forstaar hvad du mener!

Lene - meget! :)

Rejen - tak :)

Moar - det bliver bare saa fedt. Billetterne til de unge mennesker er bestilt, saa nu er jeg igang med naeste etape i planlaegningen. :)

Kirsten - det er sjovt, for det er altid det spiselige man savner i udlandet. :)

Ellen - tak skal du have. :)