31 marts 2013

Det ideelle hjem

Det aarlige "Ideal Home Show" koerer paa sidste vers for denne gang og i dag tog min elskede og jeg vest paa, for at se om der var lidt haveinspiration at hente der.


Det var nu saa som saa med haveinspirationen, men vi har nu ogsaa fundet paa rigeligt uden yderligere inspiration; vi kan godt maerke vi er vandt til at have en noget stoerre have end den vi har nu!

For godt 10 aar siden tog vi til the Ideal Home Show for foerste gang og vi har vaeret faste kunder lige siden. Efterhaanden kender vi en del af de handlende og de smiler alle stort naar vi naar frem, for de kender deres trofaste kunder... I dag var det dog temmelig begraenset hvad de fik ud af os, for vi kom nemlig bare for at kigge.


The Heritage Crafts Association havde et omraade, hvor blandt andet denne unge karetmager, Phillip Gregson, stod og arbejdede. Det kunne vi kigge paa rigtig laenge. Da vi gik derfra kom jeg pludselig i tanker om at en af mine oldefaedre var karetmager, det var den unge mands oldefar ogsaa - og hans bedstefar og hans mor og far; man kan da ikke sige andet end han han fik faget ind med modermaelken.

5 kommentarer:

Donald sagde ...

Mine bedste- og oldeforældre var også håndværkere, skræddere og guldsmede. Det gik noget langsommere dengang. Det er da godt og interessant for både børn og voksne at der er et Heritage Craft Association!

AagePK sagde ...

Var det ikke fædrene, der var karetmagere? Hvordan kan han så få det ind med modermælken, funny girl?
Nu slipper du et par dage, vi er på Madeira, hyggehejsa!

KirstenK sagde ...

Det er dejligt at kigge på gamle håndværksfag...specielt når de udføres af de yngre generationer...god resten f påsken til dig!

Anonym sagde ...

God påske Tina...hvor er her smukt, jeg skal udforske "din" Ø den kommende uge og nyde det gode vejr...blogindlæg følger, når jeg er tilbage i "net-stabilt" område :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - det gik noget langsommere, men for hulen hvor er der mange tilfaelde hvor et haandlavet produkt er saa meget mere at foretraekke.

Aage - aha, se nu skal skolelaereren vidst lige laese igennem igen... det var oldefar, bedstefar, mor og far... :) Hyg jer paa Madeira!

Kirsten - ja, det er saa flot - og tak!

Anne - UHA hvor det glaeder mig! :) ENJOY!