28 august 2011

Droemmevejr

Mange ville vaere uenige, men jeg vil vove at paastaa at vejret i dag er perfekt; i hvert fald til det jeg skal bruge det til, nemlig at sidde her og droemme om den dag vores hushandel gaar i orden...


Ind imellem fanger man en knaldendes blaa himmel, som hurtigt bliver afloest af dryp paa ruden. Fjernsynet summer Formel 1 (gaaaaab!) i baggrunden, mens min elskede bander og svaerger fordi hans yndlings har smadret sin bil og derfor ikke kommer paa podiet i dag.


Vi var et smut i IKEA i aftes, efter lufthavnsturen og vi pejler os efterhaanden ind paa det koekken vi skal have installeret, naar vi naar saa langt. Vi ved godt hvad for et look vi er efter, vi har kigget i alskens koekkenforretninger og indtil videre er der ingen der naar IKEA til sokkeholderne, da vi ikke er til de store detaljer og dikkedarer - eller for den sags skyld til alle de skumle kuloerer der er saa moderne lige nu. Mit stoerste problem er at jeg synes saa mange koekkener har saa ringe haandtag paa skabe og skuffer og det ville virkelig irritere mig og mit rengoeringsgen. Laager og haandtag paa billedet ovenfor er i mine oejne perfekte og jeg tror det lykkes mig at overbevise min elskede om at jeg har ret. :)


Bordpladen er vi enige om godt maa vaere af trae. Vi har ingen smaa boern, vi kan godt finde ud af at bruge et skaerebraedt og jeg elsker trae! Kun i IKEA har jeg fundet lige praecis den farve traebordplade jeg gerne vil have, nemlig den paa billedet her.


Hov - saa ringede telefonen, med en middagsinvitation, saa nu kan koekken faa lov at vaere koekken for nu, for skal vi spise ude, saa har vi jo ingen behov for et koekken. :)

Spisestedet ser da ogsaa lidt spaendende ud. Nu faar vi se om maden kan leve op til de flotte omgivelser, men vi plejer nu ikke at blive skuffede, naar invitationen kommer fra lige praecis den vinkel.

3 kommentarer:

Donald sagde ...

En Laminatbordplade er mere hygiejnisk, hvis det ellers er et køkken som bruges meget kan det spille en rolle.

De håndtag, som man kan hænge viskestykker på, er dobbelt praktiske :)

Hvordan kan det være at Ikea er så go'? Min søn har lige forsynet sig med noget lavpris hvor han virkelig fik noget for pengene.

Donald sagde ...

(I Ikea, forstås; og det var udsalgs-tilbud til extra lavpris: Jeg synes han sagde skrivebord og reol for 200 kr ...!)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - bordpladen er behandlet, saa det med hygieinen tror jeg nok vi overkommer. Vi bruger jo ikke bordet til at laegge maden paa.
Mht IKEA, saa er det der vi har set de koekkener der virker mest solide. Det er fjerde gang vi skal saette koeken i et hus, saa vi har lidt at sammenligne med og det er helt klart at prisen ikke altid reflekterer kvaliteten.