05 august 2011

Haab paa horisonten

Endelig fik vi lidt nyt i hussagaen og minsandten om ikke der er fremskridt paa alle fronter. Grunden til vi ikke flyttede for et par uger siden som planlagt, var at huslaanet til koeberne af vores hus ikke var gaaet igennem. Omstaendighederne loed lidt mystiske, men vi vaernede os med taalmodighed og gav dem et par uger til at faa det i orden og nu har de tilsyneladende faaet pengene paa plads; snart kan vi udveksle kontrakter og handlen kan gaa igennem. 

Billede fra dagens lunch time solslikning

Den anden side af sagen gaar ogsaa godt, men knap saa staerkt. Vi er ni der skal handle den samme dag for at handelen kan gaa op i en hoejere enhed. Ja, NI familier skal flytte ud om morgenen og ni familier flytter ind i det naeste hus den samme eftermiddag. Det lyder maaske som et skoert system, men huse er saa dyre her at folk simpelthen ikke kan laane penge nok til at eje to huse paa en gang, ergo bliver man noedt til at goere det saadan. 

Billede fra Themsens brune vand her til aften.

Nu starter vi med at saelge vores hus, saa falder det andet nok snart paa plads. Heldigvis har vi jo et sted at bo indtil da, saa vi kan korte den lange kaede ned med et enkelt led eller to. Det bliver spaendende at se om vi bliver faerdige til at holde jul i det nye hus, eller om det bliver en interimistisk affaere med en haandfuld aebleskiver og kaffe i stedet for den store julemiddag. :)

Jeg fangede lige Tower Bridge oppe paa hjemturen i aften. 

Vi begynder saa smaat at glaede os og lave planer for alt det der skal goeres foer vi kan flytte ind. Det bliver et stort stykke arbejde, men hele besvaeret vaerd!

3 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Jeg laver gerne julemiddagen, med det hele.
Det ville være "TRÆLS", at sidde med en kop kaffe, og en håndfuld æbleskiver.
Der bliver traditionel FUUR jul.
Så bare kom an.
Huset er stort nok til jer alle,
ellers må vi stable.

Donald sagde ...

Jamen hvor er det geniale billeder! St.Pauls når man taler om nyt hjem, kæde af bøjer, når du fortæller at ni familier skal skifte hus samtidigt! (Det er iøvrigt ret smart, jeg åndede lettet op fordi vi her i omegnen har nogle som er gået fallit p.g.a. to-huse.)

Af en eller anden grund tror jeg at jeg tør spå: Det bliver en god jul hvor man vil synke sammen i sofaen med de kære familiemedlemmer, og enten spille hyggespil eller lytte til god musik (eller se en tankevækkende film på TV-skærmen) :)

Eller, som det fremgår af en kommentar, nyde Fuurs natur midt på dagen og menuen om aftenen ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Moar - hmmm... det var en tanke, men jeg tror nok der er nogen der mener julen skal holdes paa denne side af Nordsoeen i aar. :)

Donald - tak, tak og ja, mon ikke det bliver jul, uanset hvordan den skal holdes? :)