12 august 2011

Dagens lunch time vending

Min kuglepen loeb toer for blaek, lige midt i en saetning - og jeg kan altsaa ikke bruge en hvilken som helst kuglepen, saa arbejdet maatte indstilles og jeg satte mig til at vente paa det skulle blive middag! Ok, lige praecis det med at indstille arbejdet var godt nok i mine droemme, men i hvert fald blev det da middag paa et tidspunkt og saa kunne jeg begive mig ud for at finde en ny kuglepenspatron.


Faktisk skulle jeg slet ikke saa langt, men hvorfor ikke goere en lille tur ud af det. Kuglepensbutikken ligger nede ved the Royal Exchange. Omraadet er rigtig paent og alle forretningerne er i den dyre ende af scalaen. Heldigvis er mit eneste aerinde i kuglepensforretningen, saa prisen er overkommelig!


The Royal Exchange ligger lige over for the Bank of England. Foran begge linger der en skoen plads, som har en temmelig imponerende beplantning. Jeg gad nok vide hvem staar for plantevalget, for jeg synes helt aerligt aldrig den passer saerlig godt ind i gadebilledet. Jeg kan dog ikke sige andet end planterne stortrives der! En af mine kolleger havde allerede skaffet lunch til mig, saa jeg skyndte mig tilbage til min pind. Det er altsaa bare saa dejligt lige at komme ud og snuse til vejret - uanset hvor kort turen er.

3 kommentarer:

Inge sagde ...

Dejligt med kuglepenne der kan fåes patroner til, så man er nødt til at gå ud.. :-)

Donald sagde ...

Det er fornøjelsen ved at se hvordan planterne stortrives, som er pointen ved de planter. Egentlig plejer man vist at sætte træer sådanne steder, sådanne lidt by-ørkenagtige steder.

Men flot er det alligevel.

Jeg synes det er forståeligt at man skal have en ordentlig kuglepen, og det var genialt at gøre det til en lille udflugt - jeg forstår 110% det med at komme ud og mærke luften, byen, stederne. Det er også godt set, at du lige får den vinkel med på billederne :)

Tina - omme i London sagde ...

Inge - ja, der skal ikke mange undskyldninger til her!

Donald - det med at maerke duften goer sig i hoej grad gaeldende lige der, for gartneren fodrer jorden med hestepaerer fra the City of London polices hestestald! :)