19 august 2010

Vaerd at koere efter

Vi havde et lille aerinde i Tooting i aften, da vi var loebet helt toer for mango pickle og det er jo ikke til at leve uden!
Tooting er et omraade, som ser ud til engang at have vaeret rigtig flot, men nu lider efter mange aars mangel paa investering. Jeg er helt pjattet med deres ualmindelig flotte gadebelysning, som staar midt i et moderne lyskryds og er ret overras!

Lidt laengere ad gaden kom jeg pludselig i tanker om hvorfor der var en blaa bane paa vejen; det var naturligvis de nye cykelbaner, introduceret for kort tid siden. Banerne er lukket for anden trafik end cykler i timerne 7-19.00 hver dag.

Da vi drejede ved stationen, efter endt indkoeb, blev vi enige om at slaa et smut ind om nogle venner, der bor i omraadet. De har to drenge paa 7 og 14, som havde sommerferie og var meget tilfredse med besoeget, for saa blev sengetiden nok forlaenget lidt, i hvert fald for juniors vedkommende. :) Boernenes sommerferie er kort i aar. Jeg har ikke kunnet faaet nogen forklaring paa hvorfor, men af en eller anden aarsag har de bare fem ugers sommerferie i aar. Det synes jeg altsaa er en uge for lidt. De skal nok faa laert at stresse, uden at laere det i skolen!

Tre kilo pickle er nu i hus, saa kan vi lidt igen!

4 kommentarer:

Irene sagde ...

Guffenamse.

Omme I Dublin har vi også 'Five Lamps' http://www.youtube.com/watch?v=cMpzNeIAcFU

Conny sagde ...

Den er da bare så skøn den gadelygte, jeg synes det er godt der bliver gjort noget for dem der bruger cyklen , så de kan køre fred, uden at blive kørt ned.
Kan i have en god weekend.

Liselotte sagde ...

Uhm, det kunne jeg garanteret også blive afhængig af, Tina :-)

Tina - omme i London sagde ...

Irene - fedt!

Conny - i lige maade. :)

Liselotte - det kunne du garanteret. Det koster kun £1.99 for et kg. :)