29 november 2009

Gaasegang

Da jeg gik over sportspladsen i middags fangede mit oeje nogle store fugle paa pladsen. Det var en flok Canadiske gaes og det var nogle ordentlige klepperter!

29112009440 De vraltede rundt og nippede til graesset. Det ser saa pudsigt ud, for de hiver saadan overdrevet haardt i graesset med naebbet, at det ser ud til at det er vildt svaert at plukke et graesstraa.

Bag gaessene gik der en flok maager, de holder sig lidt i baggrunden, naar gaessene er paa graes, for gaessene er ikke just de venligste dyr i hele verden, men flotte, det er de!

Technorati Tags: ,

6 kommentarer:

KirstenK sagde ...

"Fede" julegæs hva?

Tina - omme i London sagde ...

Jep - jeg overvejede ogsaa at snuppe min elskedes slangeboesse og et par gode sten, men jeg tvivler paa jeg kunne ramme!

Lene sagde ...

man skal være snu for at kunne få fat i luftens storvildt :-)

Unknown sagde ...

Altsaa de gaes kan godt vaere lidt af en pine......der hvor vi boede foer var der saa mange af dem at kommunen besluttede sig for at mindske gaes befolkningen......ved at gasse dem. Det gjorde de saa ved at aabne bagklappen paa en kaempe lastbil og saa lokkede de gaessene ind og gassede dem. Midt paa graesplaenen......i et ortodoks joedisk nabokvarter.....hmmmmmm

Tina - omme i London sagde ...

Det er nok ikke noget Landmanden ikke lige kunne klare. :)

Tina - omme i London sagde ...

LOL Kat - hvor ville det vaere bedre de havde gjort det?