11 oktober 2009

Gul?

Nu fik Liselotte jo den geniale ide at udfordre mig til at finde syv gule ting i mit hjem i dag og jeg har bare spekuleret mig selv gul og groen af bare fantasiforladthed hele dagen, for jeg ejer da intet der er GULT!

P1340776

Naah jo, jeg har en gul lampe fra dengang jeg malede stuen, koekkenet og alrummet i vores gamle hjem gult – knaldgult. Foer det var det groent, saadan rigtig for alvor; det saa skide godt ud!

P1340762

Jeg har da forresten ogsaa et gult skaerebraet, som kom i et saet med det gule, et blaat og et groent skaerebraet. De er laekre og kan gaa i opvaskemaskinen, hvilket er et must, hvis de skal bo her hos mig!

P1340768

Saa er der den gule isterningebakke fra Ikea. Den er saa upraktisk, men jeg elsker bare at servere en drink med stjerneformede bittesmaa isterninger i. De smelter ret hurtigt, men de er endda smukke naar de naesten er smeltet!

P1340765

Min aeggetimer er vidst mere orange end gul, men den er saa soed at jeg synes den fortjener at komme med i det gule tema, for der er da gult i aeg. Timeren var en souvenir fra et aar vi besoegte min svigerinde i Texas. Jeg kunne have koebt et arsenal af bagedimser i den stil, i hendes lokale supermarket, men jeg holdt mig tilbage, da jeg jo saa at sige slet ikke bager!

P1340774

“Den gule dunk” hedder dette billede som var en bryllupsgave fra mine foraeldre. Det var et billede jeg selv havde oensket mig, da det er et udsnit fra Fur Havn. Billedet er malet af en lokal maler Aage Vindum, hvis streg jeg er meget forelsket i.

 P1340753

Det slog mig pludseligt at vores gaestevaerelse er gult – lidt endnu. Som kan anes til venstre i billedet mangler der pludselig et stykke tapet! Vi har et vandproblem ved vinduet i det vaerelse, som vi har kaempet med i snart 8 aar, altsaa siden vi flyttede ind. Jeg tror vi bliver noedt til at faa taget vinduet ud, saa der kan blive set ordentligt paa det og ved den lejlighed haaber jeg lidt paa vi endelig skal have nye vinduer i forsiden af huset. Joesses, hvor vi traenger!

P1340751

Mens jeg alligevel stod der og kiggede paa den gule vaeg kom jeg i tanker om at det nye loft da ogsaa har gule vaegge. Joesses, at man kan glemme saadan noget om ens eget hus, det er da ikke som om jeg ikke har lagt maerke til da arbejdet foregik med at blive klar til at faa malet deroppe!

P1340754

Ahemmm… vi snupper lige et ottende GULT billede med, (ikke saa galt for en der ikke ejer noget gult!) nemlig en koekkenvaeg! LOL – jeg store spade, det halve af mit hus er malet gult! Hvordan i alverden kunne jeg nogensinde synes GUL var en svaer farve at finde i mit hjem?

Gad vide om Lene, Laila og Tineke kan finde noget orange i deres hjem? Ladies – stafetten er givet videre til jer. Jeg haaber I har lyst at lege med og glaeder mig i saa fald til at se hvad I kan trylle frem?

8 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Sejt Tina - og det der er jo solskin, så det når helt ind af mine mørke aftenvinduer. Tak for at lege med :-)

Skribenten sagde ...

Hej Tina. Hi der var vist alligevel flere små solstrejf i dit hjem, end du lige troede :-)

Rigtig god mandag
kh Henriette :))

Tina - omme i London sagde ...

Liselotte - det var da lidt sjovt at kigge paa mit hjem med farvede oejne. Det har jeg vidst aldrig gjort foer.

Henriette - aabenbart. God mandag til dig ogsaa. :)

Nille sagde ...

Det må være det med ikke at kunne se skoven for bare træer ;-)

Gul er en dejlig farve i et hjem - for det bringer nemlig sol hele året... når vi rigtig trænger til det!

Sylvia sagde ...

Hei Tina
Nå har jeg tatt utfordringen din, med grønne ting i mitt hjem. Som du, med fargen GUL, så tenkte jeg på hvordan jeg skulle få til dette med grønn, men vi omgir oss med alle farger hele tiden, noe mer og noe mindre. Hvis du tar deg en tur, skal du få se mine GRØNNE ting!

Tina - omme i London sagde ...

Pernille - det er netop derfor saa meget af huset er gult!

Sylvia - jeg kommer fluks over og kigger. :)

Tineke sagde ...

Pyha, jeg kom på opgave, men tak for udfordringen, den var da ik' så let som jeg troede i første omgang. Og rigtig sjov!

Tina - omme i London sagde ...

Det glaeder jeg mig til at se. Jeg kigger ind senere. :)