10 oktober 2009

Fredelig loerdag

Loerdagen stod i afslapningens tegn – og det blev bare udnyttet til den store guldmedalje.

P1340672

Vi startede dagen med at sove til klokken alt for sent. Jeg gider egentlig ikke sove hele formiddagen vaek, men af og til traenger man altsaa til at faa en rigtig skraber og foerst komme ordentligt i toejet over middag. I dag var en af de dage!

Vi snuppede noget hurtigt at spise og gik saa ud paa vores handel. September og Oktober ser ud til at vaere nogle dyre maaneder i aar, men pludselig synes jeg der er saa mange ting vi traenger til at faa skiftet ud. Vi traskede Croydons gader tynde, fik faktisk alt det vi gik efter. Mange steder er der 50% udsalg for tiden, saa det er noget ved at handle!

Da vi var parate til at koere hjem ringede nogle venner og inviterede os paa aftensmad. Vi skyndte os at sige ja tak og var enige om at saa kunne dagen faktisk ikke blive meget bedre. Jeg elsker saadan en weekend hvor vi bare kan goere som det passer os.

Technorati Tags: ,,

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Du har da rigtig nyt din lørdag og så slap også for, at lave aftensmad "hvor heldig kan man være" En rigtig smuk buket er den til værtinden?.
Kan du have en rigtig god søndag

Marianne sagde ...

Det lyder som om du havde en rigtig dejlig lørdag. Det er lige til at blive helt glad af :0)

Håber din søndag bliver lige så god :0)

Liselotte sagde ...

Jeg har sendt dig en udfordring ovre på min blog, Tina. Jeg håber, du gider lege med :-)

0lines sagde ...

Dejlig lørdag - lige præcis sådan kan en skøn weekend dag være. Jeg håber du også nyder søndagen?

Tina - omme i London sagde ...

Conny - saa heldig, aabenbart. :) Bukketten var en jeg fik for en uges tid siden. Jeg skal lige have den pillet fra hinanden, da den begynder at se trist ud nogle steder, men resten kan jo godt bruges.

Marianne - tak og i lige maade.

Liselotte - GUL??? hvad taenker du paa. ;)

Oline - ja tak og jeg haaber din er god ogsaa. :)