26 oktober 2009

Sikken en forandring!

26102009003Jeg foeler bare at jeg har ventet SAA laenge og jeg har vaeret saa taalmodig og endelig er den her – det nye mobilbilledferingsapparat. :) Jeg havde over hele hovedet ikke tid til at stoppe og tage billeder i morges, men jeg kunne da ikke loebe forbi disse bussemaend uden lige at snuppe et billede, som jeg var rimelig sikker paa ville blive nogenlunde i fokus!

26102009004 Jeg skulle lige et smut om hjoernet i dag til et moede og da jeg gik ud af kontoret og saa den flotte blaa himmel maatte jeg lige hive mobilbilledferingsapparatet frem igen. Det var foerst efter jeg havde taget billedet at det gik op for mig at der var en lille flyvemaskine med i billedet. :)

26102009005 Jeg var naer kommet for sent til mit moede, for jeg fandt jo ogsaa lige en telefonboks, der skulle foreviges, bare saa jeg havde lidt billeder at lege med paa hjemturen. Jeg skal nok faa laert at bruge apparatet, skoent de godt nok har faaet det lavet rigeligt kompliceret. Brugervenligheden er ikke helt paa plan med en iPhone, men for hulen hvor er billedferingsapparatet da bare saa meget bedre.

26102009006 Min kollega skulle ogsaa lige proeve – og det lige som jeg havde snuppet en af hans kiks til min kaffe. Vi skal nok faa meget fis med det apparat – og saa kan jeg se jeg skal klippes inden vi skal til 40-aars foedselsdag i Kjoewenhavnstrup!

11 kommentarer:

Lene sagde ...

Hvor tager det bare skarpe billeder. Og det med frisøren kan jeg nu ikke se der er brug for :-)

Anonym sagde ...

Jeg er simpelthen helt grone af misundelse! Mig vil os' ha' en Satio!!! ;-P

Tina - omme i London sagde ...

Lene - mit haar har sit eget liv!

Pernille - :)

Anonym sagde ...

Jeg leder og leder, men kan ikke finde din email-adresse. Hvis den står på din blog, så har du i hvert fald gemt den godt!
Men jeg vil meget gerne sende dig en lille mail. Kan du ikke sende din adresse til mig? Min email-adresse står i min sidemenu. :-)

Nille sagde ...

Hvor er de to første billeder du tog med det? ;-)

Det lyder som et dejligt stykke legetøj - men helt helt nødvendigt selvfølgelig!

Unknown sagde ...

Den dims du har fået ,er det en mobil der tager bedere billeder?

Lone sagde ...

tillykke - altsaa jeg synes simpelthen du ser supergodt ud!!!

FruE sagde ...

Fantastiske billeder. Og så tænkte jeg, at mobilbilledferingsapparatet ikke er et ord jeg har hørt før :o)

Tina - omme i London sagde ...

Jens - ordnet. Jeg troede egentlig min adresse laa i sidebaren, det skal jeg lige have ordnet.

Pernille - jeg gaar ud fra du hentyder til kiksene. :) Der har jeg helt ren samvittighed, for det er virkelig usaedvanligt for mig at spise mere end en. :)

Conny - det er en ny mobiltelefon med jordens bedste fotografiapparat indbygget.

Lone - LOL, ogsaa du. ;)

Fru E - det er vidst ogsaa et af mine utallige hjemmespundne ord. Jeg er lidt af en ekspert i ordsalat!

Donald sagde ...

Gad vide hvorfor de hedder "bussemænd", sjove og kønne er de i hvert fald, disse jasmin-agtige væsener.

Det nye lommeapparat er sikkert meget bedre, men jeg er ikke helt klar over om man kan sige at iPhone eller Apple's lomme-maskiner (uden telefon, iPod) klarer sig pænt med hensyn til dybdeskarphed med videre. Vi andre ved jo ikke, hvor mange billeder du evt. har kasseret før du fik billeder ud af det før i tiden. Der har været så mange pletskud imellem - derfor er det svært at sige at noget kan være bedre :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - saa laenge man har perfekt lys og kan komme taet nok paa med iPhonen, saa kan man godt tage nogle gode billeder, men saadan rigtig skarpe, det bliver de aldrig. De bruger saadan et romantisk sloer, for at daekke over den manglende skarphed. Det er i og for sig smart, men lidt utilfredsstillende naar man tager mange billeder. :)