08 oktober 2009

Bare jeg gad

Jeg ville oenske jeg kunne overkomme at staa og lave en madpakke hver dag, men jeg synes simpelthen ikke der er timer nok i doegnet til ogsaa at faa det flikket ind. Paa grund af min dovenskab maa jeg betale mig fra mit middagsmaaltid og heldigvis arbejder jeg da det helt rigtige sted i det oejemed, for her er valg nok!

Torsdagsmenuen staar rigtig tit paa en aeske salat fra Sunny's Olive Tree i Whitecross Street market. Salaten de laver om torsdagen er nemlig meget bedre end de andre dage, for da er der linser i og jeg elsker linser! Man faar altid et laekkert lille stykke broed med oven i koebet og til trods for at det "bare" er salat, saa ligger det ret godt i vommen.
Prisen for denne herlighed? Bare £3 - og man kan faktisk faa det til £2,70, men saa faar man ikke feta ost og chilioliven med og dem vil jeg da ikke undvaere. Med saadanne priser er det altsaa svaert at finde motivationen til at lave maden selv!

12 kommentarer:

Anette sagde ...

Jeg kender godt der der med at man ikke altid orker at smøre madpakke. Lækker salat - og selvfølgelig skal der feta og oliven i - det er da prikken over i´et :P

Irene sagde ...

Jeg hader madpakker. Hader!

FruE sagde ...

Jeg smører en rugbolle hver morgen. Den rummer salat, kødpålæg, smøreost, agurk, tomat og lidt pesto. Og jeg er ikke træt af hverken den eller at lave den.

Til gengæld er jeg pt. temmelig træt af vores madordning, så indtil madpakke smørreriet hænger mig ud af halsen bliver det sådan ;-)

lone sagde ...

nu kommer jeg snart og hjaelper dig med at spise den!!!

Donald sagde ...

Du støtter jo samfundet ved at købe madpakken eller frokosten. Du vælger sikkert også det rigtige sted (det ser pænt og lækkert ud :)

Tina - omme i London sagde ...

Anette - det er naturligvis en prioritetssag og egentlig vil jeg allerhelst have en skive rugbroed med makrelsalat, men det bliver ikke. Det er heller ikke sikkert det ville vaere det mest populaere hos kollegerne...

Irene - LOL,dig og saa mor!

Fru E - jeg ville vaere saa tilfreds med naesten enhver madordning. Sikken en luksus!

Lone - jeg tror godt der kan blive til lidt til os begge. :)

Donald - her er masser af gode steder og ja, samfundet skal jo ogsaa overleve. :)

Lene sagde ...

På mit sygehus er der en kantine, og de har oppet sig med salatbordet, så jeg køber også madpakken, men mest fordi jeg smører hver dag til landmanden og tidligere også vore børn, så min madpakke er min luksus :-)
Faktisk er Reberbansgade fyldt med lækre take away steder, men reelt set må vi ikke gå ud i vore uniformer, hvilket mange overhører ;-) jeg synes bare ikke jeg har tid til at stå i kø, min frokostpause svinger jo fra 10 min. til 30 minutter.

Tina - omme i London sagde ...

Vi har en times middagspause, saa det er rart lige at komme ud og straekke benene lidt i den tid ogsaa. Jeg kan godt se 10-30 minutter ikke straekker til ogsaa at gaa ud og staa i koe!
Vi skal flytte kontor om et par maaneder og der faar vi nogle andre spiseforhold, saa maaske man skulle knalde en pakke rugbroed i koeleskabet med lidt paalaeg?

Malou Klidmoster sagde ...

Nam nam, det er da en helt fantastisk frokost. Det er et imponerende udvalg af salater.

Jeg kan simpelthen ikke fordrage en madpakke der har ligget og lumret i en taske hele formiddagen.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har faktisk slet ikke noget imod en lummer madpakke, jeg gider bare ikke lave den!

Septemberliv sagde ...

Jeg har altid hadet madpakker og er lykkelig for kantineordningen på min arbejdsplads. Det er både salatbar og buffet.
Så for mig er det ikke tiden, men lysten der er faktoren.

Har arbjdet andre steder, uden madordning og til sidst endte jeg med knækbrød og 2-3 stk ost og så blev det smurt på stedet, istedet for hjemmefra. Det er den færdigpakkede og smurte jeg ikke kan li'.
Smørre jo til Yngste hver morgen.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har aldrig arbejdet et sted med en madordning - eller, nej, det er da egentlig loegn, for jeg arbejdede paa et hotel, hvor vi havde en kantine, men det var nu ikke den slags mad jeg selv ville vaelge at spise til middag vi fik der. Jeg spiste det, men det goer man jo naar man er ung og paa en mindsteloen. :)