11 oktober 2009

Soendagsudfordring

Liselotte gav mig en udfordring der gik ud paa at finde syv roede ting i mit hjem. Den foerste udfordring var faktisk at vaelge roede ting fra, for jeg elsker roed!

Tre af de ting paa kollagen er ting jeg finder i mit hjem, altsaa London, nemlig den klassiske roede postkasse, telefonboxen og den roede dobbeltdaekkerbus. Det er naesten umuligt at tage et fotografi i bybilledet uden der sniger sig en bus med paa det og jeg elsker den knaldhamrendes roede farve mod de typisk graa facader. Roed og graa – man aner et tema, det er da saadan nogle gode nissefarver, men jeg valgte altsaa julepynten fra, for ellers bliver jeg da aldrig faerdig med at fotografere. :)

Red theme

Den knaldroede cardigan er nyindkoebt. Jeg har haft lur paa den laenge, saa satte de den lige ned med 50% og saa slog jeg til! Jeg har en engels taalmodighed, naar det kommer til indkoeb og kan vente en evighed paa at ting naar ned i en pris jeg vil give for dem. Prismaerkerne er fra gaarsdagens superindkoeb – underhylere til £2 i stedet for £6 – ikke saa vaerst!.

Da jeg var i DK i weekenden gjorde jeg endnu et kup – nemlig en roed laederjakke, som har en lille bitte plet paa skulderen og derfor var sat ned med 85%! Ogsaa paa kollagen har vi vores termometer, som i middags viste 16 grader og sidst, men ikke mindst er der et billede af de roed/hvide servietter i min servietholder lige nu. Dem fik jeg tilsendt til min foedselsdag fra min svigerinde – i Canada!

Ha – det var da i hvert fald MINDST syv roede ting. Nu vil jeg se om jeg kan finde syv gule ting, siden den anden Liselotte har besluttet sig for at se om en saadan far eksistere i mit liv. Havde hun da bare sagt LILLA!

Nu vil jeg udfordre Irene, Pernille og Sylvia til at finde syv groenne ting i deres liv.  God fornoejelse d’damer!

P.S. Irene – du faar ogsaa lige udfordringen til yarnclasses, for den kunne vaere sjov der.

Technorati Tags: ,,,

8 kommentarer:

Lizelotte sagde ...

Så fint, Tina... :-)

Anonym sagde ...

fine røde ting...se lige mine i samme farve :-)
Denne leg har været så sjov at lave.

FUUR. sagde ...

Du har altid været en ørn,
til at vente,haps, så slog du til.
Alle de gange du travlede
tøjstativerne igennem, når du
fræcede gennem gågaden,
for at nå bussen i den anden ende af gaden.
Du kom oftest hjem med et "kup".

Sylvia sagde ...

Takk for utfordringen, Tina. Og jeg ble veldig intrs først, for jeg trodde det først var RØDE ting jeg også skulle vise frem, men så var det GRØNNE!!! Men jeg skal se hva jeg kan finne........
Men venter til i morgen, siden det er for mørkt til å ta bilder nå i kveld!

Tina - omme i London sagde ...

Lizelotte - tak. :)

Anne - vil jeg fluks goere. Jeg synes denne udfordring var en af de bedre.

Moar - hi hi, jeg kan endnu, kan du tro.

Sylvia - jeg glaeder mig til at se hvad det bliver til. Det haster jo ikke. :)

Bettina sagde ...

Det er en skæg ide, der der er opstået i Blogland. Jeg havde dog håbet på et klassisk Underground-skilt i samlingen fra din hånd. :o)

Irene sagde ...

vi kikker på det...

Tina - omme i London sagde ...

Bettina - sjovt, den havde jeg slet ikke taenkt paa. :)

Irene - godt saa! :)