30 oktober 2009

Dagens lunch time vandring

29102009023 I dag havde jeg lejlighed til at tage en af mine yndlings lunch time vandringer, nemlig helt alene i mit eget selskab. Aah, som jeg noed det. Jeg kunne stoppe og tage billeder lige saa tit som jeg havde lyst – og det var tit!

29102009030

 

29102009035 Jeg gik op ad City Road til Bunhill Fields kirkegaarden, som jeg foer har skrevet om.

29102009038 Loevfaldet er rigtig startet og der gik to maend og rev blade sammen og fejede op. Jeg forstaar aldrig hvorfor folk samler blade, for de giver da saadan en laekker skovbund og der er jo ingen der skal gaa paa graesset om vinteren. Her kan man slet ikke!

29102009039 Jeg gik om ad Bunhill Row til Whitecross Street market for at koebe noget foede.

29102009041 Jeg er temmelig forelsket i de gamle lejligheder i det omraade, de ser saa flotte ud i deres ensformighed. Jeg gad vide hvor store de er? Jeg kan se paa Houseprices websiden at de i hvert fald koster nok. GULP!29102009042 Den anden dag jeg var i Whitecross Street fik jeg oeje paa en ny Banksy graffiti. Den er meget soed for neden, men en flyvende rotte – KLAMT!29102009044 Paa hundene, som er tegnet ved siden af katten og ROTTEN! er af en der hedder Teddy Baden. Det kan godt vaere han er helt vildt beroemt, men jeg maa nu indroemme at den eneste aarsag til jeg ved hvem han er er at tegningerne er signerede!

29102009045 Hundene er ret virkelige og jeg er altsaa imponeret over hvordan i alverden de kan faa dem til at se saa livlige ud!

29102009043

Desvaerre er der en klaphat der partout skal parkere sin motorcykel foran denne vaeg i middagspausen, saa jeg kan ikke komme afsted med at tage nogle ordentlige billeder!

29102009046 Jeg satte mig ved St Luke’s kirken og spiste min udemaerkede lunch. Vejret er simpelthen fantastisk, men naar vi naar til loerdag/soendag skulle vi vidst nok faa efteraar noget saa eftertrykkeligt. Indtil da vil vi nyde de omkring 20 grader vi har for tiden!

29102009054

Jeg gik ned til Old Street rundkoerslen og kom pludselig til at kigge paa klokken. Jeg maatte have benene paa nakken, for ikke at komme alt for sent tilbage. Jeg var fuld af energi da jeg naaede tilbage paa kontoret og levede hoejt paa min lille udflugt resten af eftermiddagen. Der skal ikke meget til at glaede mig!

7 kommentarer:

Anita sagde ...

Nørj, jeg kunne gå i halve timer på den kirkegård, du viser billeder af! Når jeg ser dem kan jeg mærke, der ligger masser af foto-eksperimenter gemt på det sted. Så meget materiale... uhh ;-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Ja, ikke sandt? Jeg har planer om en gaatur paa Highgate cemetery, for det er bare aar og dage siden jeg har vaeret der. Joesses, nu jeg taenker over det er det 20 aar siden jeg boede i naerheden og jeg tror ikke jeg har vaeret der siden. Vi har ogsaa en spaendende kirkegaard i naerheden af hvor vi bor nu. Nunhead cemetery, hedder den og den og Highgate er et af de steder hvor man kan faa en guided tour til alle de beroemmeligheder der ligger der. Spaendende!

Bente sagde ...

Ensomhed og masser af gode indtryk er også et dejligt energi-boost - forstår godt, du nød det!

Og ... det der med de 20 grader, det gider jeg slet ikke høre om ;-).

God weekend!

Anonym sagde ...

Mange flere af dine beskrivende fotos er aldrig at foragte, og det ved du ganske vel :-D

Dags dato har jeg på playhouse leveret mit tredje bud på "vandpyttebillede", men pyt med at du ikke selv er kommet igang!!

Kontra, hvis du vil, send mig da dit navn og adresse, og når Rimkogerens og mine "Japanske Lygter" falder til jords, da samler vi nogle op og poster til dig/Jer. Det eneste I skal vælge forud er, hvor de skal vokse op (og enten spredes, eller tildels hades). OK. Tina, og så i øvrigt rigtig god weekend :-D
Knus fra det midtlollandske

Kom så igang sagde ...

Tag for en skøn tur,jeg kan godt lige se gamle kirkegårdre. Har de set Assistent kirkegaarden i København? Den står på min ønskeseddel.
Kan du have en god weekend.

Fru Green sagde ...

Dejlig vandring. Også virtuelt. Og en vandring der er gennemsyret at efterårsstemning.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Bente - det er nemlig dejligt at have alenetid engang i mellem. Det med de 20 grader naevner jeg ikke med et ord! :)

Anjoe - jeg tror paa jeg faar rig lejlighed med at tage vandspejlsbilleder i den naeste naermere tid, saa mon ikke jeg kommer efter det. Jeg kan pludselig ikke finde din email adresse! :(

Conny - det er rigtig mange aar siden jeg har vaeret paa Assistens Kirkegaard, men ja, jeg har vaeret der og der er skoent jeg er sikker paa du ville nyde turen.

Fru Green - tak, jeg plejede at afsky efteraaret, da jeg ikke kunne doeje regn, men med aarene har jeg laert at saette pris paa det inklusiv regnen. :)