24 maj 2009

Store klagedag

Til trods for det ualmindeligt smukke vejr var vi forberedte paa lidt af en sur dag, da vi skulle mindst to steder for at klage – og det kan altsaa vaere saa traels.

P1280734 Vi startede kareten op og satte snuden mod Lewisham, som var det foerste sted vi skulle ind og klage. Lewisham bymidte har et stort udendoersmarket, hvor man kan koebe naesten alt. Vi skulle dog i en af forretningerne, da vi havde koebt et saet telefoner, som blev ved med at overophede og generelt var haesligt daarlige. Vi havde koebt dem fordi de var “British Telecom” telefoner og man skulle da mene de kunne finde ud af at lave saadan noget, men nej!

Vi gik ind med telefonerne og vores bon – og i loebet af ingen tid var vi ude igen, med tre nye telefoner; denne gang fra Panasonic! Det var slet ikke noget besvaer og vi fik slet ikke behov for vores lange forudplanlagte klagesang. Fedt!

P1280736

Mens vi lige var i Lewisham alligevel, snuppede vi lige vores frugt og groentsagshandel med i posen. Det er saa meget billigere og tit ogsaa bedre at koebe paa markedet, men det er yderst sjaeldent vi kommer afsted efter det, da det tager syv lange og syv brede at kaempe sig frem paa markedet.

P1280677
Vi koerte tilbage hjemad, hvor vi lige skulle et smut ind i supermarkedet, blandt andet for at foretage den store 3-4 ugentlige handel og ogsaa for at klage! jeg satte elkedelen, med bon etc. paa bordet og klagede min noed. “Vil du have en ny”, spurgte den unge dame saa og saa sagde jeg “ja” – og som sagt, saa gjort og helt uden yderligere brok stod vi med en ny kedel! Fedt – endnu engang var der ingen behov for en lang tale. Vi fik den store handel overstaaet og snart var vi hjemme i solen igen.

P1280740

Ih, som har vejret bare vaeret fantastisk i dag. Som allerede tidligere naevnt, er vinden pludselig vendt og skarpe og kolde vintervind er forsvundet som dug for solen og er blevet afloest af en varm foraarsvind fra sydlig retning. Skoent!

Technorati Tags: ,,

5 kommentarer:

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at læse, sådan skal det være, når ting ikke virker. God søndag til jer.

Lene sagde ...

Sådan burde det altid være, man køber jo ting med en forventning om at de fungerer :-)

Og tillykke med den yngste i familien :-) lettere forsinket ;-)

Unknown sagde ...

Det er ikke ofte jeg ser Lewisham i et pent lyst, så det var også flott! (Jeg pleide å jobbe med ungdomskriminelle der).

Fisker & Fernández sagde ...

Jeg troede lige, at det var i Thomas Cook i skulle klage ;-)
Vi har en Panasonic telefon og den fungerer upaaklageligt. Held og lykke med jeres, og den nye elkedel selvfoelgelig!

Tina - omme i London sagde ...

Inger - netop, men vi var saa forberedte paa at skulle kaempe for sagen at vi blev helt paffe ved bare at faa ret.

Lene - helt sikkert og tak!

Rigmor - man kan praesentere alt i et paent lys, hvis man vil, men lige praecis arbejde med kriminelle viser vidst ikke byen i sin paeneste tilstand!

Pernille - dem har vi heldigvis ingen grund til at klage over, endnu...
Telefonen er testet og den virker upaaklageligt, det goer kedlen ogsaa. :)