13 maj 2009

Guldregn?

Sommetider koeber vi en lotteriseddel paa arbejde. Vi er en lille gruppe paa mellem 5 og 8, som saetter vore forventninger op efter en lille gevinst gang paa gang. Sjaeldent sker der noget, men denne gang vandt vi hele £6.10 til deling mellem 8 personer...

Dengang vi var i DK sad vi og noed en kop kaffe sammen med min veninde, som spiller i alskens konkurrencer og rimelig tit vinder et eller andet. Pludselig fik min elskede en genial ide og gav hende nogle penge, saa vi kunne koebe en lotteriseddel sammen. Som sagt, saa gjort. I gaar sendte hun en text og sagde vi havde vundet - denne gang 33 kr.


De kloge siger at "all good things come in threes", saa nu vil jeg koebe en lotteriseddel til paa loerdag, og haabe paa "de kloge" faar ret. I loerdagens lotteri er minimum gevinsten £10, men jeg haaber guldet regner paa mig - om ikke andet saa kan jeg da altid gaa ind og kigge lidt paa naboens guldregn, det koster nemlig slet ingenting og saa laenge jeg lader vaere med at spise den (jeg er ikke meget fristet) saa er risikoen for at miste noget vidst ogsaa minimal. :)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Manden her i huset kan juble vildt og inderligt over en gevinst på 49 kroner. Så meget at hele Super Best i Skalborg vendte sig om og kiggede efter ham.......

Lidt har også ret :-D

Tina - omme i London sagde ...

Vel har det saa. At vinde er at vinde og jeg reserverer retten til at glaede mig!

Anonym sagde ...

Hehe... jeg vandt engang 2600 kr, hvilket var helt ok med mig, men jo ikke ligefrem en million. Den (meget) unge dame i kiosken nærmest skreg ud i supermarkedet: "Guuuud altså - du har vundet VILDT meget!!!" Tror du lige, folk gloede?
Jeg blev for en gangs skyld skidesur og gik ind og brokkede mig til hendes chef :-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL - stakkels toes!