28 maj 2009

Dagens lunch time vandring

Dagens lunch time vandring gik til the Barbican, foerst og fremmest, da jeg havde en biblioteksbog, der skulle afleveres. Ahemmm… jeg kom en dag for sent og maatte slippe 34p i boede – SGU! Det er ellers imod mine principper at aflevere boegerne for sent, men det skete altsaa alligevel.

IMG_0527 
Da vi ankom til the Barbican blev vi moedt af et underligt syn. Jeg kunne ikke helt blive enig med mig selv om hvad jeg synes det lignede mest, men blev enig om det naermeste vidst var en paddehat af en eller anden slags.

IMG_0533

Jeg kunne laese mig frem til at det var et kunstvaerk af Heather and Ivan Morison. Kunstvaerket hedder “I am so sorry. Goodbye”, men jeg har ikke rigtig fattet ideen i den endnu, men jeg kan selvfoelgelig bare komme tilbage og laere mere om den senere, efter som det kommer til at tage tre uger foer udstillingen aabner!

IMG_0528

Parret har lavet en del forskellige installationer over de sidste smaa ti aar og jeg kan ret godt lide deres “streg”. Mystisk, maerkelig, underlig, smuk og med plads til man selv kan taenke lidt over budskabbet.

IMG_0531

Det er sikkert og vidst, jeg vender frygteligt tilbage, for jeg skal altsaa regne ud hvorfor den hyggelige lille hule aabenbart har skumle forbindelser.

Vi gik tilbage ned gennem Whitecross Street Market, hvor vi provianterede og saa var det tid at gaa tilbage til kontoret. Det er allerede fredag i morgen. Skoent, men hvor har ugen da gaaet hurtigt!

 

5 kommentarer:

Marianne sagde ...

En ny bolig til Eliza? tænk at afleverer bøger for sent - det kunne aldrig ske for mig :-)

Tina - omme i London sagde ...

:)

anjoe sagde ...

Det ser vildt spændende ud - jeg glæder mig til at se det færdige resultet og læse meningen ;-)

anjoe sagde ...

...resultat!!!

Tina - omme i London sagde ...

:) - me too.