27 december 2008

Dronningens juletale

Ja her i landet taler dronningen altsaa paa BBC paa juledag, nytaarstalen staar vores prime minister for. Dronning Elizabeth ligner min afdoede Bedstemor paa en prik, saa jeg kan blive helt sentimental, naar jeg ser hende. Juletalen var noget mere somber end normalt, men det var da ogsaa meget passende, alt taget i betragtning. Alt i alt synes jeg det var en paen tale, men det siger jeg vidst hvert aar.

Channel 4 laver en "alternative Christmas message", som i aar blev leveret af Irans president, Mr Imadinnerjacket. Talen har hoestet en del kritik i pressen og er blevet beskyldt, blandt andet, for at vaere blasfemisk. Nu er jeg bedoevende ligeglad med lige praecis blasfemi, men jeg er glad for at Channel 4 er modige nok til at stramme saadan en tale paa benene. Det er yderst kontroversielt, uanset at talen er gennemskuelig og skuffende i mine oejne. Jeg er bange for at Channel 4 i deres iver for at provokere overvurderede Mr Imadinnerjackets evner til at provokere. Oh well, man kan da ikke sige andet end de proevede!

2 kommentarer:

capac sagde ...

Når vi ser The Queen, så snakker vi altid om hendes hår, der ser ud, som det altid gør. Hvor mon hun får det støbt henne? :-D

Tina - omme i London sagde ...

Hvis det var mit haar, saa kom der noget blue rinse i. Jeg er vild med saadan noget gammelkonehaar. :)