15 januar 2007

Endelig blev jeg faerdig!


Ja, det var ikke fordi mine nye gardiner (og pudebetraek!) tog lang tid at sy eller haenge op, men de var godt nok laenge under vejs.
Knap fem aar havde vi kigget paa de gamle. Jeg havde kigget paa gardinstof i aarevis, men foerst for nyligt fandt jeg noget rigtigt paent, som jeg var tilfreds med.
Jeg naaede saa langt som om til forretningen for at bestille gardinerne og saa havde de forlaenget juleferie! Grrr...
Fredag aften var vi i West Wickham og der fik jeg oeje paa en gardinforretning, som havde et kaempe udsalg - og dette skoenne stof i vinduet - nedsat med ca. 100 dkr pr. meter!
Loerdag troppede jeg op og koebte 17.5 meter stof. Soendag syede jeg gardiner paa livet loes og fik dem haengt op inden sengetid og i aften fik jeg lige de tre pudebetraek knaldet sammen. Saadan!
Taenk sig at vi for foerste gang nogensinde har et helt farvekoordineret sovevaerelse. Det ligner naesten et sovevaerelse for voksne mennesker. Joesses hvor det pynter.
Godnat!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gobsmack!

Jaihhhh, hvor har du været dygtig!
Kan du godt sove i sådan et mørkt værelse, altså med så mørke gardiner? Det kan jeg slet ikke hitte ud af.

Og sig så lige om at du også selv har klappet sengetæppet sammen?

Anonym sagde ...

Tak (",).
Vaerelset er ikke saerlig moerkt, for jeg har ikke lined gardinerne. jeg kan nemlig ikke snuppe at vaagne i et skummelmoerkt vaerelse, det er saadan en haard maade at vaagne paa.
Sengetaeppet er en vaskeaegte "Primar-ni" (£15 i Primark!)
Stoffet er "silke" (laes: kunsstof - hvad er det nu det hedder?). Det er akkurat lige saa irriterende at sy i. Man tror man sidder og syr i det - og saa opdager man det ligger paa gulvet.
Anyhow, vi er meget tilfredse med resultatet. :o)

Anonym sagde ...

Sovevaerelse for grownups. Tillykke!

Anonym sagde ...

Tak Maria - det er nemlig lige det det er!