01 december 2013

Pennevennen slaar til igen...

Den vaagne laeser husker maaske min mystiske penneven, som sendte sms-beskeder fra en dansk telefon. En aften fik jeg et opkald fra en der grinede saa meget at jeg over hele hovedet ikke kunne forstaa et ord af hvad hun sagde. Jeg vidste dog fluks hvem det var og det lykkedes mig ogsaa at gaette mig til hvad latterbroelene handlede om.

Min soede veninde havde sendt billederne. Hvad hun ikke vidste var at de ikke bare ankom som hvis hun havde sendt dem til et dansk nummer - det fandt hun saa ud af da hun gik ind for at laese paa min blog og genkendte foerst sin egen, forbundne, fod, siden kortet hun havde modtaget fra en 85-aarig veninde...

Vi snupper lige billedet en gang til:


Jep - kortet kom fra en gammel kone paa 85, men ikke en hvilken som helst gammel kone - en helt speciel en af slagsen. En af den slags man aldrig glemmer. Hun deltog i en dansk konfirmation, hvor der blev sunget lejlighedssange og blev saa spurgt af sin danske sidemand hvad englaenderne har af lignende trationer. 'Vi spiller strippoker' svarede hun, uden at fortraekke en mine. He he, hende har vi grinet meget af og med over aarene. 

Nu griner hun ikke laengere, for i gaar fik jeg besked om hun var doed, efter kort tids sygdom. Det er synd og traels, men et er helt sikkert - der er lutter gode minder tilbage og vi glemmer hende altsaa bare aldrig. RIP Daffers!

5 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

ufff, tager til London i morgen, håber ikke at jeg uforvaret bliver blandet ind i den slags britiske traditioner.
Det bliver værst for dem selv :)

Tina - omme i London sagde ...

Sussi - HA HA HA, jeg skulle lige komme i tanker om hvad jeg havde skrevet. :) Nyd 'min' by.

Irene sagde ...

Påhit nej, er Daffers død! RIP indeed!

Irene sagde ...

Ååååh nej - skulle der stå!

AagePK sagde ...

Irene : Goodnight!
Det lader til, at din søster er godt igang med den skotske udgave af "On the first day of Christmas", og er nået til "6 Carlsberg Special..." hehe!