14 december 2013

Saa faldt 25-oeren!


Jeg tror det er gaaet for pedellen paa den Canadiske ambassade hvorfor genboen efterhaanden har flaget paa halv i over en uge!

4 kommentarer:

Donald sagde ...

Jaja, det er jo ikke alle, der følger med i medierne :)

AagePK sagde ...

25-øren?
Oprindeligt var det en 10-øre, og gik det langsomt, faldt den nok øre-for-øre, ifølge min matematiklærer å Ansgar-skolen i Slesvig.
Nu er 25-øren også droppet, men vi har da 50-øren endnu; det er dog en stakket frist, den er for dyr i produktionen, og for lidt værd i handelen, siger de kloge: de samme kloge vil have os til at acceptere Øvroen, og der er den mindste mønt en øvro-cent. Den er kun 7 1/2 øre værd, men dem laver de mange af.Er du forvirret? Det er ellers simpel europæisk logik!

Annes indfald sagde ...

Det må være noget med Snail-mail!!!!
Og så er jeg fascineret af AagePK's Øvropæiske tilgang!

Tina - omme i London sagde ...

Donald - det var lige ved at blive en hel flagsaga, for da foerst de havde faaet flaget paa halv gik der adskillige dage inden de fik den paa hel - timevis EFTER den sydafrikanske var kommet paa ditto!

Aage - da jeg var knaegt havde vi nu helt ned til 1-oerer og da jeg forlod DK var der stadig 5 og 10-oerer, saa jeg blev noget fortoernet foerste gang jeg ikke fik byttepenge paa den regning!

Anne - :) han er saa klog den Aage, det er derfor vi kalder ham klaage Aage. :)