21 marts 2013

Med en Bobcat i indkoerslen

Ikke bare bor vi i hvad fra ydersiden suveraent er gadens grimmeste hus, vi har ogsaa den mest alternative indkoersel, som faktisk slet ikke er nogen indkoersel, det er bare en tilfaeldig samling graestotter, en del mudder og en fuchsiabusk!


Eller retter - det var det, lige indtil jeg vaagnede i gaar morges og der stod en Bobcat i indkoerslen. Der stod den ikke laenge inden den begyndte at grave.


Der var nok at grave i og ifoelge min elskede er der nu forsvundet to lastbilfulde af Sarf Londons klinede ler. Bobcatten er ogsaa for laengst forsvundet, saa nu skal der igen gang i rugbroedsmotoren hos det arbejdende folk.


For nogle uger siden fik jeg ordre paa at tegne en plan over hvordan jeg ville have indkoerslen til at se ud. Nu er der ikke de vildt store muligheder for udskejelser i en lille indkoersel som den vi har, men lidt skulle de smaa graa da i omdrejninger for at faa plads til baade parkering og pynt.


Da jeg kiggede paa min telefon i eftermiddags kunne jeg se mine instrukser saadan ca. blev fulgt. Der er lang vej endnu, men jeg har en forhaabning om at det kommer til at se noget bedre ud end det gjorde foer den lille Bobcat kom paa besoeg.


5 kommentarer:

Lene sagde ...

Tænk at du får lov til at tegne og så arbejder de efter dine anvisninger :-) Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

Ellen sagde ...

Du er en heldig kvinde - godt for jer, at jeres indkørsel ikke ligner Klondyke mere :-)

Unknown sagde ...

Det må være rat at få lov at lave tegningen og lade andre udføre det grove arbejde. Men det bliver spændende, at se det færdige resultat.
En rigtig god weekend til dig og familien.

FUUR. sagde ...

Jeg glæder mig, til at komme
og se jeres nye "forhave".
Held og lyke med arbejdet.

Tina - omme i London sagde ...

Lene - jeg glaeder mig ogsaa meget til at se det i en noget bedre stand end det var foerst paa ugen. Mht tegningerne, saa har vi en rimelig arbejdsfordeling her paa matriklen, jeg tegner og fortaeller og min elskede foerer mine planer ud i livet. :)

Ellen - meget! :)

Conny - det er dejligt og for hulen det bliver en stor forandring. God weekend til dig og dine ogsaa.

Moar - det glaeder jeg mig ogsaa til. :)